IRC-Galleria

Loistavat torstait! Torstai 22.11.2007 18:52

Musta aaaivaan loistava päivä! Noniin kerronpa koko tarinan.
No aamul tietty perusväsytys, mutt kylmään suihkuun vaik olin oikeestaan jo myöhäs mut se olis must koska tiesin et pelkkä sumppi ei ois riittäny. No ei mitään ees haitannu ku latoska patoska oli myöhääs ku sil oli bassobasmanderi mukana ku joonas oli ollu eilen hankkiis kutsumust, niinQ armyyn.

No joku 2 min myöhäs tupsahrettii si koulul. Enkä oikeestaan tienny et mitä mul, eikä oikeen selevinny ennenkö maikki tuli ja sit vähän niinQ muistin et meikäl on ruottii. No T.A tunti ;D oli kylä vähän hömelö fiilis kun en ollu tehny läksyi (VITTU OLIN KUITENKIN KESKIVIIKKONA LHÄTENY 7.30 KOTOO JA OLLU KOTONA 22.30, THINK ABOUT IT) no meikkis on eturivis ja ne tarkasteli jo kotitehtävii. Mut thank goood. Humppi oli tehny ne jo edellises jaksos, ku pölläsin siltä kirjan.. No ihan liekeis vastailin siel. Yhen lauseen kyl heitin pääst mut siitäkin puuttu vaan joku lauseen vastike "för att".

Sit neppailin itteni hamskun tunnille. No siel olin vähän sekasin ku piti siinä puhelimelkin vähän väliin aina räpeltää jotain. Sitä paitsi oli lyijjykin loppu niin ei niitä saatanan kaavoja jaksaa erkkikkään törhriä puukynäl..

Sit olikin "päivänkohokohta", meinaa äipskyn tunti ja MS! Jotain esseeroskaa käsitellään sielä. Piti lukee jotain esseit ja piti jauhaa paskaa niistä parin kans. No en lukenu esseitä, mut jauhoin ipsun kans paskaa mut ei niist? Sit piti lukee lisää ja taas puhua paskaa mut nyt pelastu se et siin oli joku katkelma sinuhesta ja meikkis heitti ihan fleimsseis jotain sairaan filosofista. Siit tulikin sit älytön inspis, ja mitä vittua. Mun tuuria. Piti vääntää joku runo. Ja tuli aaaivan viituun hyvä.! Se on täälä kyllä viivana kun saan sen siltä hemmolta.

Sit hypäri. Ja piti sit fysiikkaa laskee, mutta eihän siitä tullu mitään ku meni paskan jauhamiseks anagrammin ja sexiniinan kans ;D. Puhuttiin me kyllä muustakin kun seksistä, mutta ei paljoo. Sitten fysiikkaan, ja se nyt meni ihan räpeltämiseks taas. Lähinnä supinaks.

Sitten koko päivän herkkukohokohdan jälkeen pelaan päivän pokerikierros! Me, Tom, Tim, Juicy, Arthur and Farbod. Vitun tiukkaa pokerin peluuta. Kaikki tais käydä johos ja hännil. Pirun tiukkaa ja loistavaa pokeria. Meikä tippu ekana. Ja kukas muu kun jale tiputti -.-. Mut se meni sit kuseen omat rahansa vähän ajan päästä. Juse ja Timo oli face to face ku me tomin kans häivyttiin.

Sit lähettiin viemään ferrarillinen pulloja Koo marketsuuun. Ja tulikin melekone potti. Varmaan kolmekymppiä. Sillä tomi ostikin sitten packin ja pari jäägeeriä kylkeen. Meinaa niillä selvitä vkl.Sit himaan ja kahveelle. Nyt läksyii mut niitähän on kiva tehdä. :) ainakin tuntuu siltä kuhan vaan pystys concentreittiiiin.

Kannattaa tsiiikkaa mun päiväkirjan kirjotus päivät ja varsinkin keskiviikko. Tuo tyhjä vkl muistetaan erityisen tyhjänä vkl. Tai ainakin pimeenä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.