IRC-Galleria

AI05Torstai 29.11.2007 23:47

Huohotuksena ylitämme kumpareen,
isä opastaa,
äiti luottaa,
sisko angstaa.
Minä olen hiljaa.

Muilla vauhtia tuntuu piisaavan,
minä en halua kaataa marjojani.
Kuusenneulat pistelevät nenää,
sammalet lätisevät vetisinä.
Kuumuus puristaa selkääni.

Huh!
Löydämme marjapaikan.
Jestas sentään, kuuluu sanottavan.
Minä en välitä, onhan männyissäkin käpyjä!
Kuka ties marjoja olisi ensi vuonna nelinkerroin,
jos nyt jättäisimme ne rauhaan.
Entäpä kahden vuoden päästä?
Niinpä.

Niinpä. Ydinaseet ovat valmiudessa. Niinpä.

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 21:09

Jäykän kappaleen pyörimisen tutkiminen on antoisaa ja palkitsevaa! Ja myös hyvin kiinnostavaa!

Kolme paviaania ja simpanssiMaanantai 26.11.2007 10:46

Olipa kerran kolme paviaania. He elelivät viidakossa omien lakiensa mukaan, miten vain milloinkin ikinä halusivat. Periaatteessa heidän ei tarvinnut välittää muista metsän asukeista, kunhan vain jättäisivät muut rauhaan. Paviaanit elelivät kuitenkin hyvin levotonta elämää. He terrorisoivat kaikkea mitä vain suinkin keksivät. Tuntui kuin paviaanit vähät välittivät mistään, mutta todellisuudessa he lisäsivät levottomuuttaan lievittääkseen sisällään sienienlailla kasvavaa omantunnon tuskaa. Mitä sillä sitten oli enää väliä? Kaikkihan johtui vain siitä, että tyypit ottivat heidät alunperin liian vakavasti. Paviaanit tiesivät olevansa väärässä ja väärällä puolella. He myös ymmärsivät, että tie takaisin toiselle puolelle oli liian pitkä käytäväksi. Joten he päättivät vain jatkaa itsensä tutkimista.

Jokapäivä he kulkivat viidakon suurimman puun ohi. Sen suojissa asui muuan simpanssi, joka huusi paviaaneille aina: "Te olette oikeassa". Simpanssi oli yksinäinen mietiskelijä. Hän kuuli ja tiesi kaiken mitä viidakossa tapahtui. Hän ei ollut mikään hallitsija, mutta oli kuin hovimestari joka tiesi kaiken kaikesta. Paviaanit eivät saattaneet ymmärtää simpanssia. Kaikkihan tiesivät että paviaanit olivat kunnon pikkuperkeleitä, joita kaikkien tuli paheksua! Paviaanien viha simpanssia kohtaa kasvoi kerta kerralta kun paviaanit kuulivat simpanssin kannustuksen. Viha kasvoi myös muita kohtaan ja paviaanien rettelöinti vain paheni. He halusivat näyttää simpanssille, että he ovat väärässä. Mutta mitä väärempään suuntaan paviaanit uskoivat menevänsä, sitä varmempana simpanssi seisoi sanojensa takana.

Koitti päivä jona paviaanit päättivät viimein tuhota simpanssin myötätunnon. Varmempana kuin kertaakaan aikaisemmin paviaanit astelivat ylpeinä simpanssin eteen. Mutta simpanssi katsoi heitä lempeästi, kutsui heidät luokseen ja sanoi: "Teidän hyvyytenne määrä ei voi pähkinöin mitata. Teidän suuruutta ei voi muihin verrata. Te jos ketkä olette niin oikeassa etten saata sitä ymmärtää, ja se joka teitä halveksii on niin väärässä etten saata sitä ymmärtää. Ja nyt kun tästä lähdette, niin muistakaa: eläkää niinkuin teidän sydän sanoo teille."

Siitä päivästä lähtien paviaanit elelivät jaloiten kaikista viidakon eläimistä. Niin he olivat kulkeneet oman tiensä oikealle puolelle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 22:57

25.11.07 20:42 <blackavenger> tulossa lähiaikoina muuten helmi oletus. kunhan saa kuvia.
25.11.07 20:43 <shalle> meinaakko että on parempi ku nykyine?
25.11.07 20:44 <blackavenger> kun näät sen, niin meet sanattomaks.
25.11.07 20:47 <shalle> minä sanattomaks. nyt astuit varpaille. :D
25.11.07 20:43 <shalle> aika kovaa settiä saa olla! sen voin sanoo jo ihan harrastelijapohjalta!
25.11.07 20:47 <blackavenger> katotaanko. kyselen peteltä kuveja
25.11.07 20:47 <shalle> minkätyylistä tavaraa on tiedossa. alastomuutta?
25.11.07 20:48 <blackavenger> kyllä vain.
25.11.07 20:48 <shalle> villillä veikkauksella veikkaan erään mäntänlukion abiturientin persettä?
25.11.07 20:49 <shalle> erään mäntän lukion abiturientin perse eduskuntatalon rappusilla erään mänttäläisen kansanedustajan nenän päällä?
25.11.07 20:50 <blackavenger> no eeei ihan semmosta mutta perseen omistajan arvelit nappiin. pian tulee. sysimusta peräreikä.
25.11.07 20:52 <shalle> VOI PERSEEN PERSE!

blackavenger

wiiiiineSunnuntai 25.11.2007 19:51

12.04.06 17:48 <Marze`> EI VITTU MIKÄ YHTEISÖ.. EIKS TEIL POJILLA OO TUNTEI...?? VOI VITTU SANON SUORAA..!!! c(:

"Naisia tulee ja naisia menee, mut lätkä forever"

Käyhän se näinkin :DSunnuntai 25.11.2007 15:20

25.11.07 13:19 <shalle> ei oo kun erotusosamäärä 3xtoiseen miinus 3z toiseen jaettuna x miinus z kun z--> x eli sit pitää setittää hitosti kaikkee jännää koska nimittäjän ei saa olla nolla. joten x-z pitää saada vittuun nimittäjästä joten laitetaan osoittaja tulomuotoon ja yritetään sit jotenkin laventaa se x-z pois nimittäjästä :/

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 13:28

Pitsiii nypläään tänäääään ;>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :::DD
(maunin juttui) :D

YöpöydänpöytälaatikkoTorstai 22.11.2007 21:31

Heräsin tärinään. Tavallaan se oli tuttu, mutta nyt se oli jotenkin outo. Maksa kai tekemässä vastarintaa taas. Ei ymmärrä paikkaansa.. Mitä varten ihmisolennolle sellaista olis suotu, jos ei viinan takia? Mäkä mäkä tulee mieleen, siinä syy tähän asemaan, meinaan mäkämäkässä. Yöpöytä on täynnä kamaa. Koitan löytää pilsujani. Vittu niitä ei oo missään. Mitähän hittoa. Olisko joku laittanu ne laatikkoon.

Silmiin sattuu kuin joku painaisi niihin tumpulla. Kirvelee ja sattuu. Hamuan kädelläni purkkia laatikosta. Ei löydy. Hermostuminen alkaa ahdistaa rinnasta. Nousen istumaan löytääkseni yhden saatanan purkin. Otan tutkivan katseen laatikkoon. Tajuan etten ole kyllä voinut aikoihin katsoa laatikkoon? Vaikka onhan siellä vaikka mitä säilytetty. Jaken ysimillinenkin ollu sielä jemikses. Haki sen täältä kun meni tekemään viimeisen tekonsa. Ei ollu sen elämä helppoo, kukaan sitä kuitenkaan ymmärrä.

Kaivan yhä syvemmältä laatikosta. Tunnen viillon käteeni. Lasin siruja vittu! Sormi suuhun on kaikki mitä etusormi tarvii nyt, muuta ei oo sit tarjollakaan. Mistä vitusta sinne lasinsiruja. Ei ne sirut oo ruskeita ainaskaan, eli purkki on ehjänä. Helpotun.

Vedän koko laatikon ulos. Tutkitaanpa nyt koko paska. Siruja on jokapuolella. Aapiseni ja rippiraamattunikin on niiden peitossa. Mistä ne ovat peräisin? En tiedä.. Väliä. Mutta miten sirut vittuun laatikosta? Ei imuria, ei mitään. Paras kai kääntää laatikko ylösalaisin. Olen tartumassa kahvoihin kun huomaan mistä sirut ovat peräisin. Kaivan sen käsiini. Siinä on kuva minusta ja sinusta.

:'<

Loistavat torstait! Torstai 22.11.2007 18:52

Musta aaaivaan loistava päivä! Noniin kerronpa koko tarinan.
No aamul tietty perusväsytys, mutt kylmään suihkuun vaik olin oikeestaan jo myöhäs mut se olis must koska tiesin et pelkkä sumppi ei ois riittäny. No ei mitään ees haitannu ku latoska patoska oli myöhääs ku sil oli bassobasmanderi mukana ku joonas oli ollu eilen hankkiis kutsumust, niinQ armyyn.

No joku 2 min myöhäs tupsahrettii si koulul. Enkä oikeestaan tienny et mitä mul, eikä oikeen selevinny ennenkö maikki tuli ja sit vähän niinQ muistin et meikäl on ruottii. No T.A tunti ;D oli kylä vähän hömelö fiilis kun en ollu tehny läksyi (VITTU OLIN KUITENKIN KESKIVIIKKONA LHÄTENY 7.30 KOTOO JA OLLU KOTONA 22.30, THINK ABOUT IT) no meikkis on eturivis ja ne tarkasteli jo kotitehtävii. Mut thank goood. Humppi oli tehny ne jo edellises jaksos, ku pölläsin siltä kirjan.. No ihan liekeis vastailin siel. Yhen lauseen kyl heitin pääst mut siitäkin puuttu vaan joku lauseen vastike "för att".

Sit neppailin itteni hamskun tunnille. No siel olin vähän sekasin ku piti siinä puhelimelkin vähän väliin aina räpeltää jotain. Sitä paitsi oli lyijjykin loppu niin ei niitä saatanan kaavoja jaksaa erkkikkään törhriä puukynäl..

Sit olikin "päivänkohokohta", meinaa äipskyn tunti ja MS! Jotain esseeroskaa käsitellään sielä. Piti lukee jotain esseit ja piti jauhaa paskaa niistä parin kans. No en lukenu esseitä, mut jauhoin ipsun kans paskaa mut ei niist? Sit piti lukee lisää ja taas puhua paskaa mut nyt pelastu se et siin oli joku katkelma sinuhesta ja meikkis heitti ihan fleimsseis jotain sairaan filosofista. Siit tulikin sit älytön inspis, ja mitä vittua. Mun tuuria. Piti vääntää joku runo. Ja tuli aaaivan viituun hyvä.! Se on täälä kyllä viivana kun saan sen siltä hemmolta.

Sit hypäri. Ja piti sit fysiikkaa laskee, mutta eihän siitä tullu mitään ku meni paskan jauhamiseks anagrammin ja sexiniinan kans ;D. Puhuttiin me kyllä muustakin kun seksistä, mutta ei paljoo. Sitten fysiikkaan, ja se nyt meni ihan räpeltämiseks taas. Lähinnä supinaks.

Sitten koko päivän herkkukohokohdan jälkeen pelaan päivän pokerikierros! Me, Tom, Tim, Juicy, Arthur and Farbod. Vitun tiukkaa pokerin peluuta. Kaikki tais käydä johos ja hännil. Pirun tiukkaa ja loistavaa pokeria. Meikä tippu ekana. Ja kukas muu kun jale tiputti -.-. Mut se meni sit kuseen omat rahansa vähän ajan päästä. Juse ja Timo oli face to face ku me tomin kans häivyttiin.

Sit lähettiin viemään ferrarillinen pulloja Koo marketsuuun. Ja tulikin melekone potti. Varmaan kolmekymppiä. Sillä tomi ostikin sitten packin ja pari jäägeeriä kylkeen. Meinaa niillä selvitä vkl.Sit himaan ja kahveelle. Nyt läksyii mut niitähän on kiva tehdä. :) ainakin tuntuu siltä kuhan vaan pystys concentreittiiiin.

Kannattaa tsiiikkaa mun päiväkirjan kirjotus päivät ja varsinkin keskiviikko. Tuo tyhjä vkl muistetaan erityisen tyhjänä vkl. Tai ainakin pimeenä!

HyppytuntiTiistai 20.11.2007 15:03

Mentiin anaaligrammin kanssa kahveelle tossa kun oli hyppytunti 10-12. Sit rupes vähän huikoileen niin päätettiin lähtee engitsiin hakoileen dillingeriä. "MISSÄ ON MUN DILLINGER!" Sit keksittiin ottaa se mukaan ja mennä mehuileen koululle. Ja nyt koko kirjasto haisee engitsille (y) "VOI VITTU JOKU ON KÄYNY PITSALLAAAAAAAA!"