IRC-Galleria

Kesä is coming!Maanantai 31.03.2008 20:11

Auringos 35 astetta (okei se mittari on ollu auringos koko päivän), skedeejii ekaa kertaa kevään aikan tos parkkipaikal, ikkunaa voi pitää auki ilman et jäätyy. Kadut on kuivii ja taivas on sininen :) Enää tasan kaks kuukaut kouluuja sit on kesä! Se menee hei nopeesti!

THÄNKS, MARTA.Maanantai 31.03.2008 00:53

Marta UpCider sanoo:
miks sä et oo mies?

๑۩۞۩๑Siiri๑۩۞۩๑ sanoo:
MITÄ ?

๑۩۞۩๑Siiri๑۩۞۩๑ sanoo:
öö.. siks et mä oon nainen?

Marta UpCider sanoo:
jos oisit naisin sut heti

hmmhmm.Sunnuntai 09.03.2008 01:32

joskus asiat menee vähän niinku päin persettä.

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 19:07

Näin unta, et mun mummil oli pääl sellane hulmuava pitsiyökkäri ja se istu mun ponin päälle, jota muuten talutin kiemuraisii ratikkakiskoi pitkin, ja sit se poni sano, et "AU SATTUU! MEE POIS!" ja löysin sen ihosta koppakuoriaisen joka puri sitä.

Ja joka vuosi sama juttu.Keskiviikko 27.02.2008 21:40

MÄ HALUUN KESÄN!! Mun on pakko saada se! En vaa jaksa oottaa et tulee ihanan lämpimät ilmat. Ihos semmone tietty olo, et se palaa, ku on nii kuuma ja aurinko. Rannal voi työntää varpaat ihanaan hiekkaan ja tuntee sen kosteemman maan siel kuivan, kuuman hiekkakerroksen alla, jonka päällä on vaikeeta kävellä ku paljaat jalkapohjat palaa. Voi laittaa aurinkorasvaa, ja pitää varoo et sitä ei mee bikineihin. Ku tulee uimasta, iholla on sellane liukas olo ku se hylkii vettä ja ku siin on aurinkorasvaa. Hiukset kuivuu auringon paahteessa ja tuntuu et ne kärsii siit hirveesti, ne on sotkussa ja vaalentunu auringossa, ja just ennen ku ne on kuivunu kunnolla, meen taas uudelleen uimaan ja kastelen ne. Posket punottaa ja on ehkä vähä palaneet, mut ei se mitään. Hietsus soi musiikki ja siel on niin upee fiilis ku mahollista. Sit illal ajaa takas kotiin pyöräl ja on vielki tosi lämmin mut silti jo vähän semmone vilponen tuuli on just ihana. Ihol ja kengis on viel vähä hiekkaa ja sit kotona sänky täyttyy siitä ku ei jaksa käydä suihkussa.

Kesä on ihanampaa aikaa ku mikää. Semmost ei vaa voi kuvailla, mut se tunne mikä siel rannal on sillon ku aurinko vaa paahtaa ja lokit rääkyy ja on joku kaveri siin vieres, on niin upee et huhhuh. Saatte sit kaikki tulla mun kaa kesäl hietsuun ja munkkaan ku marta ei oo kaupungis :/ Viime kesä oli kyl jotain niin ihanaa, siis sillon ku hyvii kelei oli. Toivotaa et täst kesäst tulee viel upeempi<3

...ja joo, eihä siihe ens kesään oo ku semmoset 4 kuukautta.

darraolo.Tiistai 19.02.2008 20:51

Pääs heittää, silmien liikuttamine sattuu, pyörryttää, en saa happee, yskittää, paha olo, päät särkee, niskat jumis, selkä kipee, korvat lukos, pää tuntuu painavalt. Vihaan tätä tautii.

Med Marta i Itäkeskus:Perjantai 15.02.2008 23:53

"Sä kuolet bussissa. Sä kuolet bussissa. Sä kuolet bussissa. Sä kuolet...jne."

"'Oho, meni ohi!' 'Nii-i, sellast se on.'"

"Mä tuijotan tota ruuvii. Tota vasemmanpuolesta."

"What u gonna do with the stars in ure arse?"

"Nyt nää lähtis pois."

"Mä vaan pidin sitä kädes ja sit se varsi katkes ja se lötsähti siihe maahan."

"Kelpaaks dollarit?"+ mm. pomppiminen taiteellisesti vesiliukumäille pappojen kattoessa ynnä muuta mukavaa.
Keksi jokaisesta etunimeni kirjaimesta jokin minua kuvaava adjektiivi. Sen jälkeen pistä tämä

omaan blogiisi niin saat kuulla sinusta kertovia adjektiiveja!

KIITTI JN!<3Sunnuntai 13.01.2008 22:10

Oli iha mahtavaa tehä tota näytelmää kaikkien kaa, vaik jotai ongelmii välil oliki ni kyl niist selvis aina! Vika näytös meni just hyvin ainaki mitä mä huomasin, eikä verttikää sekoillu sanois nii paljo ku sillo perjantain! Huomen hautajaiset, saatan pillittää kybäl ku revitään niit lavasteit, varautukaa ja tarjotkaa mulle nenäliinaa, syvält ku koko näytelmä on nyt ohi. Mut viel kerran kiitti, saatii upee näytelmä aikaseks! (:

Joskus kaikki muuttuu sekunnissa.Sunnuntai 13.01.2008 01:04