IRC-Galleria

kesäkesäkesäSunnuntai 10.06.2007 00:49

Kesä. Kuuma. Aurinko. Hietsu.

:)))Tiistai 05.06.2007 12:30

Oltii martan ja henkan kaa mic macis ostamas martalle farkkui. Sit sinne tuli semmone pieni sokee poika, oisko 3 v., ja sit ku siel on niit semmosii pitkii tuolei, ni mä istuin semmosen päässä, ja se poika "liuku" siihen sillee.

Poika (silittäen mun selkää :''D ): Istuuks siin joku?
Siiri: Öö jjoo :)
Poika: Kuka siin istuu?
Siiri: Täs istuu siiri :D

(Vähän ajan kuluttua: )

Poika (isälleen): Mä rakastan Siiriä!
*kaikki repee*
Poika: Siiri, rakastatsä mua?
Siiri: No sitä on aika vaikee sanoo nii lyhyen ajan päästä...
Poika (isälleen): Mä meen Siirin kanssa naimisiin!
*kaikki repee taas*
Poika: Siiri, saanks mä halata sua?
Siiri: Öö no kyl sä jos sä haluut.

Mut sit se ei sillee löytäny mua ku se oli sokee :( Ja mä liukenin glitteriin ostaa henkan pikkusiskolle korviksii :P Sen jälkeen sit se poika sano jotain, mitä mä en muista, mut voisko marta vaik kertoo ku olit sillon siel sovituskopis? :D Mut se poika oli älyttömän sulonen ja vähän säälittävä ku se ei nähny mitään ja se tais olla aika ilonen ku joku oli sille ystävällinen eikä sellanen inhottava. Kiitti poika! Olit ihana! <3

aah.Tiistai 29.05.2007 21:22

I-HA-NAA. Varjos 29 astetta, hyvää musaa, kesäloma alkaa 4 yön pääst, oon nii onnellinen! :DDD kaikki on hyvin! :D

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 02:36

loviisan mukaan mun epä-nolife-ikä alkaa vast sit ku oon 14,7 vuotta. mä uskon siihen.

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 20:39

oksennustauti :<

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 00:59

Olin menos tänää henkan kaa aktiivivenytykseen korvaa body workout-tuntei. Me mentiin sinne sillee oisko 20 minsaa myöhäs tai jotain tällast, ja sit se ämmä tuli sinne punttejen luo et " Mihins te tytöt ootte menossa? " sit me oltii sillee et joo me tullaan tänne korvaa, ni sit se KIELS MEIT MENEE SINNE TUNNILLE KOSKA OLTIIN YLI 15 MINSAA MYÖHÄSSÄ. Kiva mä olin sillee istunu ratikas tunnin ja sit mä en ees päässy sinne. Me soitetaan kyl sinne tanssiopistolle joskus maanantain ja valitetaa, pitää kyl mennä sit ens perjantain aktiivivenytykseen taas korvaa, ja kattoo miten paljon se vihaa meit täl kertaa :) Mä en tajuu miten joku voi olla niin ilkee idiootti. Sit se myös näyttää iha joltai noidalt ja sil ei oo rytmitajuu, se pitää sitä musaa niin koval et tulee pää kipeeks ku sil on ittellään maailman surkein kuulo ku se ei tajuu et musiikkii ei pidetä nii lujal et pää hajoo. Siitki voitais valittaa.. Hmm, oishan se kiva aiheuttaa sille potkut ni sais kokee milt tuntuu ku joku kieltää jotain, mut ois se kyl liian epäreiluu. Jos joku ei haluu syksyl ruveta käymään body workoutis mun kaa ja jos martal ja henkal on jotain malli/laulujuttui ni mun pitää lopettaa se :/ ja päinvastoin.

öh..Torstai 10.05.2007 02:18


siirii sanoo:
jos ne onki maailman ekat gerbiilit joil on gerbiili-turpoamissyöpä? :o


Fabrizio sanoo:
emt

siirii sanoo:
mut siis jos se toine sillee sätki?

siirii sanoo:
ni jos siihen on tehty harry potterin kidutuskirous ku sellaset joille se on tehty ni ne sätkii :O

Fabrizio sanoo:
OOOo


...vähän väsyttää

For the day I die, i'mma touch the sky..Keskiviikko 02.05.2007 19:32

ihanaa! mä oon onnellinen :) siis ku kesä tulee, on hyvii biisei, sit vaik nyt onki kauheesti kokeit ja näit ni niit vaa jaksaa ku tietää et iihan just pääsee lomalle. Enää 22 pv kouluu ni sit alkaa elämä! Touch the sky.

aarrrgghhPerjantai 27.04.2007 02:31

rikoin mun kahen kk:n herkkulakon. kuolen nyt, moi.

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 18:22

Kampis oli ne koelaulut sillon joku muutama viikko sitte, ja nyt sain sähköpostiin kutsun sellaselle laulukurssille. Mä oon silleen innoissani mut toisaalta mä en tiiä et haluunks mä laulajaks, koska suomes ei välttämättä menesty vaik siin viestis sanotaan et on mahollisuudet tulla tunnetuks kansainvälisesti... Ja sit ku ... noku en mä tiiä. Vaik se on loistava mahollisuus ymym, ni en mä sit tiiä et kannattaaks sellaseen ryhtyy, jos ei oo täysil mukana ... Mut sit se ois myös tosi tyhmää jättää käyttämättä, koska välttämättä mä en ees saa sit ikinä muuta mahollisuutta, jos mä yhtäkkii haluunki tosissani laulajaks. Joo mä tykkään laulamisest ja muuta, mut en välttämättä haluu sitä ammatiks, äh, tää on ärsyttävää...