IRC-Galleria

sataa, sataa ropiseeTiistai 24.07.2007 11:18

nyt niinku pikku hiljaa alkaa riittää toi vesisade. alkaa toisin sanoen vituttamaan ku töihi tullessa kastuu aivan litimäräks. ei auta vaikka mulla sontsa KOSKA se sontsa "kierrähtää" ympäri ja yritä siinä sitten samalla polkiessa kääntää sitä "oikein päin".
kävi melkein tollai http://www.hs.fi/viivijawagner/1135228898026
ei sekään vielä mitään mutta ne kusipää autoilijat, jotka jostain kumman syystä ovat välinpitämättömiä sen suhteen, että jos näkee pyöräilijän. mä veikkaan, et sillon niillä välähtää sellanen pieni lamppu ja päässä joku tonttu hokee "aja lammikosta, aja lammikosta..kato kuinka märäksi se tulee kun loiskautat oikein kunnolla vedet sen päälle!!!".
ei se mitään..ihan jees, kyl mäkin varmaan tekisin niin mutta se on vähän ikävempi juttu jos mahdollisesti kerkeen sen fucking rekkarin ottaa ylös. mä nimittäin maksatan sen pesulalaskun sillä kusipäällä. onneks tänä aamuna ei niin käyny, et oisin saanu uuden suihkun joltain autoilijalta mutta viime syksynä kävi.

..joten voisiko tämä fucking vesisade jo loppua? ettei joka helvetin aamu tarttis alottaa päivää kiroilulla "vittu taas sataa". tätä vettä on mun mielestä tullu jo ihan riittävästi kesän aikana.

ja jos joku nyt sanoo, et hommaa auto...prkl, sitä manikkaa tänne suuntaan ni meen heti ostamaan sen!

ah..olipas ihana kiukutella päiväkirjaan..mmm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.