IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

blaah..Perjantai 05.05.2006 01:42

Paluu arkeen on siis tapahtunu..ja hetihän sitä tietenki selkä pasahti silleesti,että ei muuta ku droppia naamariin ja äkkiä vaaka-asentoon ettei käy hullusti..Pitihän se sit tänään töiden jälkeen käydä ottaan bisse kaverin kanssa ja sit jatku tää kyläluutakierros seuraavalle kaverille tupakin merkeissä..Kohta sit kotio paapimaan,että vois jaksaa aamulla nousta töihinkin..

Pitäishän tuo pakkaillakki ku vaan jaksais..olis vaan ihan jees käydä jätesäkkejäki ostamassa niin sais vaatetta ym ym alkaa hiljalleen keräileen kasaan..Hyvällä mallilla kyllä hommat ja aikaakin on tässä vielä ihan kivasti..nyt vaan nuita töitä silleen,et ei pahemmin jää vapaata..V-loputki kaikki töissä niin ei etes pääse baariin notkumaan.. :/ Damn..no mutta pitäähän sitä välillä huokasta pikkasen..alkaa oleen jo sen verran tutut portsarit.. :D Tänäänki Rölli nauro ettei ei oo akkoja näkyny hetkeen..

Mutta vappukuveja odotellessa vois siirtyä takavasemmalle jatkamaan harjoituksia ja ottaa vaikka seuraava olut siinä sivussa..^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.