IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 17:11

Oli semmonen juhannus ettei naura Jeesuskaan.. :D No sainpahan uuden ihanan ystävän ainaski..ja reteot! :D

No nyt sit kekkastiin tuossa kesäpäivän iloksi pikkanen roadtrip tuonne Hapikseen ja siellä sit shoppakiekka. :) Kivaa oli kyllä,et ei sen puoleen.

Eilen sit menin ihan pikaseen käymään naapurissa kahvilla niin pari tuntia siinä vierähti ku siivillä.Molemmat mammat ihan paska housussa kuunteli aina ku auto ajo pihaan,et kummalle mahtaa olla "vieraita" tulossa.No niiltä vierailta vältyttiin,mut mie sain melko jännän puhelun yöllä..xD

Tänään pitäis isukille rillaileen lähteä ja sit kaveri kyseli laiturille pusseileen..:P Nelosen vapaat ku just aloittelin tässä. :)

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 03:37

hih..käytiin mamman kans kukkia ostaan tuossa 1 päivä..tuli kivasti eloa partsille..^^ niin ja sit laitoin sellaisen minikasvitarhan. :)


Nyt tulin sit Jossulle yökylään..:) Käytiin taas possuileen meidän vakiojutskat,sit ollaan järkytetty ihmisten mieliä meidän jutuilla ku vähän levoton päivä ollu..Vähän käytiin virastoissaki asioimassa.

Ihme kyllä olis jussiki vapaata ja pitäis keksiä jotain jänkää..jos grillais,saunois,räpiköis joessa ja naukkailis. :P Houkuttelihan nuo mua mukaan olikohan se nyt Kalajoelle vaiko Jyppilään raveihin. :D No saa nyt nähdä mitä sitä keksii..

Aww..pyykkis tulee pian ja sit oli puhe,et laitetaan lamppuja lissää ja isännöitsijälle pitäis soittaa olkkarin kattorasiasta ja autopaikasta.

Huomenna jos kävis kauppakierroksen,ostais saunatarvikkeita,evästä ja jottain,pakkais kamat ja läksis jussin viettoon. :)

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 02:10

Olipas kiva shoppailupäivä. :) Hurahdin totaalisesti Kaari Utrion kirjoihin ja löysinki läjän kirppareilta.Muutenki oli tosi kivaa käydä katseleen kaikkea ensin tyttöjen kans ja sit äipän kans vielä lisää.Kihtu vaan kaikille. :)


Haalinpas tuossa käsiini muitakin kirjaklassikoita ja lempistooreja lapsuus- ja nuoruus ajoilta. :) Jos nyt sais aloitettua uudestaan sen iltaisin lukemisen ennen nukkumaan menoa niin ei tulis koneellakaan niin myöhään notkuttua.Äiteen kans ajateltiin vähän alkaa kahteleen mulle sitä asuntoa nyt sit ja neuvottelemaan muutenki asioista.Kunhan vaan nyt löytyis eka sellainen mieluisa jonka olis valmis hommaamaan.Äippäki aiko katella mulle kaikkea noita mitä nyt keräilen..tänään astioiden suhteen löyty kaikkea kivaa.Posliiniset puikotki sain käsiini. :)

Blaa..Maanantai 08.06.2009 14:38

Mikä työpäivä eilen.. :o liianki helppoa,et tuohon vois vaikka tottua.Tänään onki sit vp ja pitäis tyvärten kans kävästä kaupungilla vähän katseleen.Jossuki kyseli mua kapeen,mut vissiin neiti vielä unilla ku huhuilin sitä jo tuossa. :) Pitäis kai tuo muorillakin käydä siivoileen,koirat hoitaan ja toimittamassa mumen asioita.

Keksin tuossa mumelle aivan loistavan 80v lahjanki!Alkaa metsästään josko jostain löytyis mumen tädistä kirjoitettu kirja vielä.Toisesta tädistä oleva kirja jo onki ja saamelaisten evakko samoin (senki joku sukulainen kirjoittanu)..Josko joku ilta malttais istua alas kuuntelemaan suvun tarinaa..kuinka pitkälle juuret yltää pohjoiseen,mitkä haarat menee karjalaan jne..

vitsit ku sais äkkiä tietää,et oonko saanu 1 kämpän vai en..ei tarvis sit enää kulkea tuon 1 mestan läpi ku ei joihinki ihmisiin millään muotoa haluais törmäillä..se vaan,ku samaisessa paikassa kavereita asuu ja pitäis kyläileen käydä.Serkku onneksi muutti vanhalle puolen niin on vähän sivummalla.Mut joo..jos alkais levittään pinotexiä pintaan ja tuggaa tupeeraan niin olis joskus lähtövalmiski..kohta kuiten jo tytöt täällä..

[Ei aihetta]Lauantai 06.06.2009 20:05

Torstai oli ihana päivä.Ei haitannu yhtään,et fillaroi ~25km ja käveliki useamman km:n. :) Polkasin töistä Jossu mussulle ja karvakorvalle kylään.Päätettiin sit lähtee veresteleen viime kesän ihanuuksia ja suunnattiin tutun raflan kautta rantaan hengaileen.^^ Sit tieten piti jälkkärilonkulle lähtee..:D No kotona olin joskus klo23 jälkeen ja seuraavana pv:nä oli klo6 herätys töihin,vaan ei haitannu ku oli niin kiva päivä ollu.

Kihtu mussukka,et sain tulla ja muutenki,et oli niin kiva ja antoisa päivä.Otamma uusiksi ehdottomasti!samoiten ku laituri-illat.Josko se performanssilaiva olis taas maisemissa. :D

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 17:12

kämppä..parin kk:n päästä varmaan uus..Uus työ ja kohta uus elämä.Uusia kavereitakin vanhojen rakkaiden ohella..Uusia suunnitelmia.Vielä pitää vähän jännittää,toivoa ja hyvä ettei rukoilla.Tässä vaiheessa ei anneta enää periksi.

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 19:09

Nyt sit jo Oulussa hetken ollunna..asunto on NIIN ihana ja alkaa olla jo hissukseen valmis ja kaikkea..Sit vielä kaikki työkeikat yms juttuset.Kiireinen nainen nykyisin..lisäksi vielä ku tuo kaverin vasikan kokoinen hurttuus on perjantaihin asti mulla hoidettavana.On ainaki tullu lenkkeiltyä,ku tuo ei ihan mihinkään pikku mutkaan tyydy,puuh sanon minä! :D


Huomenna pitäis luotoon lähteä misaileen yhdet kinkerit ku to olis sit juhlamenun aika.Onneksi tuli laadittua suhteellisen simppeli,mutta juhlava menu. :)

Oulun baareissaki tullu vierailtua tuossa ja kiitos Hannan & Raijan meinasin sydärin saada! xD ei jeesus..en ollu muistanutkaan mimmosia paikkoja täältä löytyy..Muuten sit tuttuja ja turvallisia paikkoja vaan kolunnu läpi..^^ Kiitos siis seuraneideilleni mukavista illoista. ^^

Eilen oli muksaa ku käytiin joen rannassa katselemassa ihanaa ilta-aurinkoa ja juttelemassa mukavia.taitaa tulla melko ikimuistoinen kesä tästä. :)

tj23Tiistai 07.04.2009 18:42

Kovasti lähenee jo..tänään vp niin vois jo alkaa pakkaileen ja siivoileen täällä hissukseen ajan kuluksi.Ei millään jaksais,malttais tai tahtois odotella..mut ei se auta.Nyt ollu taas pikkasen rennompaa työmaalla ja muutenki ihmissuhteet luistaa.:) Kaikkea mahd. on kyllä ehtiny taas tapahtua ja kaikkea ei jaksa alkaa selittään tai edes muistamaan.

Sangen mukavaa ku niin moni ihana kaveri ja ystävä täällä on sanonu tulevansa moikkaileen mua sit Ouluun kunhan oon saanu asetuttua aloilleen.Auton laittoaki tuossa pohdiskellu ja sit semmosta hauvavauvaa kans.<3

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 17:16

Ei jeesuksen vittu!Kuinka joku voi saada sekoittavaan kippikattilaan palamaan puuron pohjaan?Melkosta suoritusta vaatii,mut mie näin tänään moisen..ja kyllä meinas pikkasen syletyttää ku miehän sen jouduin sit peseen..ja muutenki nyt ollu pinna kireällä aamuvuoroissa.Eilen oli kylläki poikkeus ku sain itekseen huusata tuolla "eliittikeittiössä"..:) Tuli vähän lisätuntejaki niin ei pääse totuus unohtuun.Tiistaina olin liekittämässä salilla ja oli sangen mukavaa..^^ ens viikolla pääsen uudelleen ja samalle vko:lle olis sit lihan leikkuukin salissa.Kunhan vaan tuo kyynärpää ei nyt pettäis..:/ en nimittäin halua saikulle!

Niin ja olinhan mie sangen vikkelä ja noheva neiti..vaihdoin jo sen asunnon isompaan mitä aluksi kaavailin.Laskeskelin,et toki mulla varaa on muuttaa vähän leveämmin ja sain sit jopa oman saunan! <33 ja itseasiassa asuntojen koko ero on 13m2 ja ero hinnassa ~20e/kk eli ei ollenkaan paha vaihtoehto. Vapuksi sit tosiaan muuttotalkoot!Hommaan sinne sit vähän jotain juotavaa ja syötävää ja mahdollisesti sen saunanki vois koeajaa..^^

[Ei aihetta]Lauantai 21.03.2009 18:26

wehee! Nyt on asunto varattuna ja kattomaan pääsee heti ku Ouluun rantautuu..työpaikkakin olis aikas lähellä jos saapi sen pestin minkä toivoo..^^ Tähän alkaa siis näyttää sangen lupaavalta jo..Malttas vaan vielä kuukauden+vko päälle.Tuossa jo suunnittelin,et kunhan saanu muutettua ja asetuttua pikkasen niin testailis uudet reseptit ja pitäis tuparit..^^ Pienehkö kämppä on,mut eiköhän sinne sovi kuiten jokunen kylään.Katsella sit isompaa ja parempaa kämppää ajan kans..ellei jopa lähde ihan ostopuuhiin sit..:)