IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Jep jep..Keskiviikko 09.01.2008 20:05

Se olis "keittäjällä" nyt parin pv:n vapaat ja ansaitusti. Tänäänki olin ihan mega ahkerana ja paistelinpas lisäksi maksaa etukeittiössä.. :P Ei muutes edelleenkään ole oikein mun juttu tuo maksa,vaikka mediumina laitettiin kera kaikkien herkkujen. Kiitoksia vaan taas poitsulle,et vähän edes piristit mun päivää. :)

Huominen jännittää kamalasti ja jotenki paha aavistus on. Toivottavasti kaikki on kunnossa. Jos sit kävis vähän kaupungilla katseleen ja kaverilla kahvilla. :) ja jos jaksaa laahustaa niin koululla pitäis mutka käydä..

Nyt olis kiikarissa 2 aivan yli-ihanaa rivariosaketta tai vaihtoehtona odotella yhtä kämppää myöhempänä ajankohtana. Lauantaina selviää sit kesän kohtalo,ku olis se neuvottelukin. :) Pitäis vähän ryhmänohjaajan kanssa keskustella onko mun suunnitelmat edes mahdollisia. :D 22.pv asti ollaan jännityksessä kaikin puolin ja se ratkaiseeki melko pitkälle kaiken. Saapa nähdä pitääkö se alkaa autokin hiljakseen laittelemaan. Mut ei sentääs pässiltä jatketta,vaikka halvemmalla saisinkin sen.. :D Olishan se toki rellevä avo bemu,mut en mie niin heenoa tarvi. Ei auta ku toivoa,et kaikki menee putkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.