IRC-Galleria

slusse

slusse

(( press any key to continue ))

5 omituisuuttaMaanantai 13.02.2006 12:52

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Juoksen aina karkuun jos joku yrittää ottaa musta valokuvan. En ole kuvauksellinen ja sen tietää kaikki. Ei siitä sen enempää.

2. Kun kävelen yksin (oli sit määränpää mikä tahansa) niin päässäni "sävellän" musiikkia ja joskus jopa inisen sitä melodiaa ääneen (hiljaa ettei kukaan muu kuule). Yritän aina keksiä jännittäviä melodioita päässä, ja joskus on jopa syntyny ihan käypiä ralleja. Valitettavasti unohdan aina ne melodiat 5 min myöhemmin. Pitäs ostaa sanelukone mihin vois hoilata ne.

3. Jos ja kun pääsen kotiin baarista, niin laitan leffan pyörimään ja hyppään sohvalle kattoo sitä kunnes nukahdan siihen. Outo uus tapa.

4. Olen huono ilmoittamaan kellonaikoja jos joku kysyy. Jos kello on esim 20 min vaille neljä, niin ilmoitan että kello on neljä. En tiedä mistä tämä paha tapa on tullu, mutta aika harvat arvostaa sitä.

5. En ole ikinä käyny perinteisillä treffeillä, esim. lähteny leffaan, syömään tmv. Olen liian nössö sellaiseen ja iskis ihan varmaan jokin ahdistuskohtaus.

Haastan:

- helppo
- Vaipaton
- OlliS
- lizi-
- Kaikki yhteisöstä: Ja va helt sika kännissä, liksom

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.