IRC-Galleria

Soneran vitun paljon parempi pakettiPerjantai 29.02.2008 17:36

Pohjustusta: viikko kaks sitte hempee naisääni soitti, asiana myydä miule Soneran liittymä. Sanoin, et itseasiassa vaihdoin pari vuotta takaperin Sonerasta pois ku dna:lta heitettii faktat pöytään ja Sonera osottautu kalliimmaks.

No paljo oli kysymyksiä laskun suuruuksista ynnä muusta, mut sit halusin lopettaa puhelun sanomalla, et nyt on oikeestaa tärkeempänä hommata ehjä kapula tän kräpin tilalle, et voi yleesä harrastaa noita puheluita, mikä tosin oli ihan totta (luuri kesti intin leirit ja tetsaukset, sit hajos ku tippu punkasta).

Vaan lääke löyty tähänki - ne myi myös puhelimia kytkynä. Köyhänä ihmisenä alko uus kapula kiinnostamaan varsinki ku kokonaishinnaks sille jäis vuodenki sopimuksella alle satane. Lopputuloksena tiedot sinne ja Nokia 6267 plus liittymä tänne.

Oottelin jo hiljallee puhelinta ku tän viikon aikana sano et tulis. Ei tullu puhelinta, tuli ennakkomaksu: 600e. Perustuu kuulema kohtaan 8.3 Soneran toimitusehdoissa. Naisääni kaks viikkoa takaperin ei maininnu kohdasta 8.3. Nii, mie oon työmarkkinatuella ja tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu mm. syöminen. Ok, kyseessä on pantti eli sen saa hyvityksenä myöhemmissä laskuissa, mut siis vittu, jos miula ei oo varaa ostaa 200 euron arvosta puhelinta kerralla, vaan hommaan sen kuukauserissä, ni miula ei varmaa oo könttänä heittää 600 euroakaa, tuli se takas tai ei.

Mitä tässä yritän sanoa ja neuvoa teille, niin älkää asuko missään vaiheessa solussa alaikästen kanssa, koska ne avaa oven TV-lupatarkastajalle ja koska oot ainoo täysikäne, sinä_maksat_kaiken. TV-lupamaksut pitää myös kyetä hoitamaan, vaikka muistutukset meniski 3 kuukautta muuton jälkee vanhaan osotteeseen. Ennustakaa, vittu! Älkää myöskään uskoko Mikkoa ulosottovirastossa, kun se sanoo et siitä aiheutunu täysin turha maksuhäiriömerkintä poistetaan samantien. Sitä ei ilmeisesti poisteta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.