IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tän hetken kovat TOP 10Perjantai 24.02.2006 21:46

Ja jälleen järjestystä vailla:

1. Hammerfall - In Memoriam
2. W.A.S.P. - The Idol
3. ZZ Top - Legs
4. Moody Blues - Nights In White Satin (instrumental)
5. Skid Row - 18 & Life
6. The Darkness - Bald
7. Cinderella - Nobody's Fool
8. Ramones - We Want The Airwaves
9. Lapinlahden Linnut - Oman asuntonsa kaluste
10. JerryC - Canon Rock


Tän hetken kovat TOP 10Tiistai 22.11.2005 18:39

Ei järjestyksessä:

1. Megadeth - Crush 'Em
2. AC/DC - Big Gun
3. Megadeth - Angry Again
4. Europe - Rock The Night
5. Sonata Arctica - Tallulah
6. Scorpions - Deep And Dark
7. Ramones - Blitzkrieg Bop
8. Ramones - I'm Affected
9. Tiamat - Cain
10. Rammstein - Mutter

Ei jaksa opiskella :/Sunnuntai 13.11.2005 20:06

Huomenna ois historian koe, se siis ajankohtaisimpana. Kuitenkin viime jaksosta jäi äikästä kirjan lukua ja siihe liittyvää, ja pitäs kirja lukee tässäki jaksossa, voih. Jaa nii, psykon nettityötäkää voi oikee tekemättä jättää. Ja illat vaa pimenee... :/

np: Uniklubi - Huomenna

Normi päiväTorstai 10.11.2005 21:38

Eile oli kaverin 18-v. syndet, ja lähin sitte kaverina baariin yhelle. No juttuhan on niin, että baariin ei voi lähteä yhdelle eli valomerkkiihä se mäni. Oli aika punasena tänää silmät muutes.
Huomena alkaaki viikolloppu. Jottai vois keksii siihe, joku tanssishow ois Taminossa, mut pitää nyt kattoo ku tuota rahaa palo kuitenki aika hyvi jo. Ja nää on eukkoja vielä, ni seki vähä vähentää mielenkiintoo.

Lissee tekstiä pukkaaMaanantai 07.11.2005 17:15

Koulu loppu, ja heti ensimmäisenä piti keittää kahvit; edellinen yö meni meinaa äikän ainetta tehdessä. Kaverilta puolen yön aikoina kysäsin mesessä ihan vain muodollisuuksena ennen nukkumaanmenoo, että eihän täksi päiväksi ole mitään ja sitten selvisi tuo. No eihän siinä perkele muu auttanut kun alkaa kirjottaa. Lopetuskappale meni jo tikut silmillä, mutta on sitä paskempiakin aineita räpystelty.
Sattu muute (ainakin jälkeenpäin ajateltuna) suht hauska juttu koulusta ku pääsin. Iskän kaa oltii sovittu et se tulee käymää ja hää ajoki suoraa koululle tällä mahtavalla (semmone miun pyörän kokone Suzuki) pakullaan. Ja koska ikkunat oli kiinni, ni tämä elekielellä osotti sit miun pyörää ja mie et jep, otetaa se kyytii ja osotin sitä myös. No iskähän ei sitten tarkottanukaa ihan samaa ku mie, hää meinaa oli elekielellä kysyny, et tuutko pyörällä. Ois kyllä miun ilme varmasti ollu näkemise arvone ku otan oikee pyörästä semmosen kanto-otteen ja sit tää painaa vaa kaasuu. No mukavastihan tuo matka taittu kävellenki ku kiva ilmaki oli: vettä virtaa ja plussa-asteitakin seittemän, kunnon talvikeli siis.
Historiallinen blogin ensimmäinen kirjoitus!

No ihan ekana pitää sanoo: Mie piän itteeni suht avarana musiikin suhtee, eli genre ku genre menee kuha se on hyvää (no ehkä tango ei, mut...). En kuitenkaa ois ikinä oottanu et digaisin jotain saksalaista raskaampaa musaa. No puhun siis tietenki Rammsteinista. Mutta pojillahan oli monta hyvää kappaletta. Mutter varsinki iski ja kovaa.
No sit tän päiväsiin: Idols oli kakka. Rahastusjakso nro. 2. Pitääkö samaa materiaalia taas kierrättää?! Perkele roskiin joutas! No katoin mie sen silti...
Big Bröther oli aika ennalta-arvattava. Ihekki arvasin noi ketä joutuu äänestyksee. Mut mie oonki paras ni voi johtuu siitä.
Keikkarintamalla alkaa pian tapahtua - jos se Häppärissä oleva stand up -skaba tosissaa pidetää. Hieman nimittäi skeptine oon et tän kokosesta paikasta ku SLN löytyy viiski ihan stand upia vetävää henkilöä. No mut let's katsotaa. Yks maksulline keikkaki ois tarjolla, mut se ei oo enää stand upia.
- Vanhemmat »