IRC-Galleria

tervapiru

tervapiru

juurtuu vasemmalle

Jännitysnäytelmä etenee Maanantai 20.10.2008 00:50

Tiukka viikko edessä, katsotaan, missä vaiheessa menee maha kuralle :-P

13.10. kunnanvaltuuston kokouksessa oli ryhmä valtuutettuja tehnyt kiperän kyselyn välitettäväksi kunnanhallitukselle, jolta odotetaan vastausta seuraavaan valtuuston kokoukseen. Kysely käsittelee juuri päätöksenteon epäselvyyksiä, lain vastaisia toimia ja ennen kaikkea kunnanjohtaja Soinion henkilökohtaisia toimia, jotka eivät tunnu oikein mahtuvan lain rajoihin. Kyseinen kirjallinen kysymys löytyy Nummi-Pusulan kunnanvaltuuston pöytäkirjasta nettiosoitteesta:
http://www.nummi-pusula.fi/kirjat/dyn5web/kokous/20081021-5.HTM

Mielenkiintoista sinänsä, että 16.10. ilmestyneessä Ykkössanomissa valtuuston kokouksesta uutisoidessa ko. kirjallinen kysymys sivuutettiin täysin.

Oma yleisönosastokirjoitukseni on herättänyt huomiota ainakin toisissa ehdokkaissa. Toivottavasti myös äänestäjissä. Liitin ko. kirjoituksen myös tänne päiväkirjamerkintöihin otsikolla "Demokratian vallankumous"

Keskiviikkona 22.10. klo 19:00 Nummi-Pusulan koulun auditoriossa (yläaste/lukio), Koulukuja 4, Nummi, järjestetään suuri kunnallisvaalipaneeli. Aion itse olla paikalla ehdottomasti nostamassa esille varsinkin niitä kaikkein ilkeimpiä kysymyksiä koskien kunnan johtamista ja päätöksenteon nykytilaa. Demokratia ei ole minun sanakirjassani synonyymi diktatuurille.

Puserrus siis jatkuu. Saisinpa edes sen kolmannen äänen jostain XP. Tavoitteet ovat hiljaa mielessä selvinä, mutta läpipääsy on hurja päämäärä ensikertalaisille. Vaan kyllä minä ihan hyvä vaihtoehto ainakin Aku Ankalle ja kirkkoveneelle olen. Peukut pystyyn ja lippu korkealle, perkele.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.