IRC-Galleria

thalion

thalion

8--------------))

En salee saa MTN :-----DDDDSunnuntai 22.03.2009 00:07Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit?

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 16:44

voi angst. miten mä jotenki aina tiiän aamulla et päivä menee iha pillunpäreiks? tänää ei ollu poikkeus yhtää. tai sit se on vaa joku mun luonnevika tai jtn..

no anygays mun piti pitää esitelmä tänää koulus ja se meni päin persettä. Sit kävin uusimas mun passin ja se makso iha vitusti. sit lähin jollai bussil kotii jonka luulin menevän meille mut ei mennykää ja eksyin ja itkin ja kävelin miljoona kilometriä kotiin. nyt mun jalat on rakoilla. jee jee. tänää mennää eerolle ja lauralle kattoo twilight. toivottavasti se piristää.

:--------------DDDMaanantai 16.03.2009 13:03

joo oli ihan helvetin kivaa!! otettii tiinan kans jo perjantaina muutama siideri ja sit lauantaina käytii vähä keskustas pyörimäs ja löysin sellasen takin mitä oon ettiny *_* ostin sitten paidanki et sain uudet vaatteet mamaan.

tutustuin kaikkiin uusiin ihaniin ihmisiin ja näin ihania vanhoja kavereita ♥ ahhh. reetta ja elluki tuli käymään siin maman ulkopuolella ♥ ei olla nähty ikuisuuteen TT__TT koko matkan tarkoitus täyttyi.

rikoin mun kengät kun käveltiin tiinalle takasin :----DDD anteeks jos olin koko matkan " DD-:< " mutku mun jalkoihin sattu nii paljon etten pystyny oikee muuta aatteleen. piti keskittyä :----DDD

KIITOS TIINA KUN SAATIIN OLLA SUN LUONA TAAS !! ♥ ♥ ♥ Pinjalle paljon terveisiä ja kiitoksia et sekin jakso meit ♥ Ja anteeks Tiina jos olin ärsyttävä TT__TT se oli vaa sitä et huolehin. olit aik päisn :----DD

:---DDDDTiistai 03.03.2009 13:44

Niin totta.

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 15:06

hyi.

oon kipeenä ja mun räkä ei todellakaa oo mitää räkää. ne o jtn limaolioita koska ei rään kuulu näyttää tolta o__o en laita kuvaa kyl. teiän pitää vaa kuvitella. sellaset keltaoranssit vähä verta sisältävät klimpit sellasessa vähä kellertävässä limassa. niistän niitä. no helsinkii on viel aikaa nii toivottavasti paranen siihen mennessä. hyiyi. seksikästä päivänjatkoo :--DD

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 13:31

Hei oikeesti miten kiuas kirjotetaa? :'---DDDD Ei oo totta.. se juttu mikä on saunassa.

........oon iha blondi. APUA :''----DDDD
Viivi ja Leijo oli meillä käymässä!! <3333 ^www^ Sit tajuttii et TIINAHA VOI TULLA LEIJON KYYDIS MEILLE!! 8----DDDD Sikahyvä idis. Teen teil caipiroskia jos tuutte. Viivin kaa väännetää sushii kans. Jee, eiksni?

OHO!Keskiviikko 24.12.2008 15:28

Hyvää joulua kaikille!! <333

...ja vierailin omassa Ruki-yhteisössäni ja sain kuulla et... ME OLLAA MENTY REITAN OHI.

Reitahan on ollu kaikkien suosikki iäisyyden. Mut kylhä me tiiettii et Ruksu o kuitenki TEH MAN. <3333

[Ei aihetta]Maanantai 22.12.2008 21:29

Kerranki uusii kuvia... En oo vaa ehtiny laittaa.. Q___Q
Juu elikkäs tämä oli sellainen Minjan ystäväkirjan tarina johon kaikki antoi vuoronperään sanoja ja tällainen siitä tuli:

Taianomainen päivä

Heräsimme _söpöön_ ääneen.
Hotkaisimme aamupalaksi _kakkua_ ja _voileipiä_.
Ulkona oli kylmä, joten puimme _mekon_ ja _paidan_.
Päätimme mennä _puistoon_.
Törmäsimme siellä mystiseen _delfiiniin_, joka antoi meille taianomaisen _timantin_.
Pidimme _kultapalikkaa_ kädessämme ja äkkiä olimme _kahviossa_ jossa valtava _koppakuoriainen_ tanssi kuin _äiti ja isi_.
Kello oli jo aika paljon , ja niin hyppäsimme _taskulamppuun_ ja lähdimme kotiin.
Taivas oli tumma ja täynnä _kännyköitä_.
Kuulimme kaukaa _delfiiniin_ äänen.
Pelasimme _laukkua_ ennen kuin menimme nukkumaan.
Me nukuimme kuin _auringonkukat_.
Mikä _kiltti_ päivä!

Sen pituinen se :
DDDDDDD

HEI IHMISET!Maanantai 17.11.2008 14:38

Haluun tulla bilettää sinne Helsinkii päin ku kaikki on siellä TT_________TT

MILLON OOTTE KAIKKI HEI SIELLÄ??

Sillon Viiviki on 18!! YAAAY!! Mihin mennään?? Mennää jokapaikkaan!!

LÄHETÄÄ HEI BILETTÄÄÄÄ!!!