IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

3 asiaa ennenkuin menen nukkumaanTorstai 01.12.2005 02:47

1. kuka helvetti antoi luvan sytyttää valot?

asun kerrostalossa. ensimmäisessä kerroksessa. olen asunut tässä syyskuun 4. päivästä asti. ikkunani ulkopuolella on ulkovalo, jonka lamppu ulottuu juuri "olohuoneeni/makuuhuoneeni " ikkunaan. tähän asti olen ollut tyytyväinen, koska se on ollut pois päältä. tänään se sytytettiin. eikö ne tajua että en osaa nukkua valot päällä!! yöksi laitetaan valot pois! eikö äiti ole opettanut niille mitään!

2. vauvat on ihan jees

ainakin just siinä iässä, kun ne ei enää itke aivan turhia juttuja mutta eivät vielä osaa puhua ja kysellä turhia miksi-kysymyksiä. ja osaavat syödä ranskalaisia näykkien niitä päästä päähän ja työntää ne itse ketsuppiin harrastaen oivallista "njäh njäh"-huumoria suurimman nälkänsä tyydytettyään jättäen ne sinne ketsuppiin ja pakottaen äidit ottamaan ne sieltä pois. nämä vauvat ovat kavereitani. kaksi tällaista hymyili ja nauroi kanssani tänään. with me or to me. joko nekin pitävät minua tyhmempänä kuin itseään tai sitten huomasivat minussa sielunkumppanin. olen aina ollut sitä mieltä, että vauvoissa on kansakuntamme tulevaisuus. (aijjaa oikeesti? daa?)

3. hitto kun unohdin tämän kolmannen

ainiin muistankin sen jo. kuulkaa ihmiset älkääkä tehkö samaa virhettä kuin minä. älkää ostako kaupoissa uutuutena myytävää cappuccino-pepsiä, (jälkeenpäin aatellen, kuka tuonnimistä voi ostaakaan) on nimittäin ihan helvetin pahaa (anteeksi vauvat ja muutkin karkeahko kielenkäyttöni).

np. ella ja aleksi - kolme muskettisopulia (yksi kaikkien ja kaikki yhden puolta, silloin ei oo pienillä huolta, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolta, muskettisopulit saapuvat tuolta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.