IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

Oodi irc-gallerian käyttökatkollePerjantai 30.12.2005 03:03

Voi, kuinka nyt kaikki teinixit pärjäävät!
Riutuva rakkaus rinnassaan he odottavat sinun paluutasi toimintakykyiseksi.

Entäs minä, vakiintunut yö-gallerioitsija, miten kestän?
En unta saa, en syödä pysty, ajattelen vain milloin palaat ja minkälaisena. Oletko muuttunut, pamppaaileeko sydämesi yhä minulle, olethan uskollinen?

Oh, kuinka kehtaatkin päivittyä juuri nyt, juuri kun olimme viemässä rakkauttamme uusille poluille, tutkimattomiin maastoihin!

Ah, irc-galleria, milloin palaat sa? Polte sydämessäni saa mut melkein kaatumaan, mutta sinä mielessäin sinnittelen. Uuteen päivään. Uuteen päivään, jolloin jälleen vieressäni oot. Toivottavasti.

(this artistic masterpiece was born last night about 1.00 a.m.)
voisin muuten mennä jo nukkumaan mutku jänskättää huominen! no ei vaan oikeesti en voi koska meillä kummittelee enkä voi kääntyä kattomaan tonne huu

"i ain't afraid of no ghosts"

if there's something strange in your neighborhood
who you gonna call (Ghostbusters!)
if there's something weird and it don't look good
who you gonna call (Ghostbusters!)

unet.Sunnuntai 18.12.2005 03:56

oon nähnyt niin merkillisiä unia viime aikoina että huhhuh. piti ihan tarkistaa äidiltä ettei niitä asioita oo tapahtunut.

ensinnäkin viime yönä näin sellasta unta et olin ostanut 114 eurolla maitoa. olihan sentään tarjouksessa, 40snt/purkki. mietin vaan kaupassa et hitto tässähän menee melkein koko tilin sisältö mut ei se mitään, onpahan sit maitoa.

heräsin sit ihan surullisena et kaikki rahat on loppu ja eka mitä aattelin oli et ei riitä rahat enää joululahjoihin. hyvä minä. sit rupesin vielä miettii et miten saan kaikki purkit juotua, ennenku ne vanhenee. vasta näiden ajatuksien jälkeen rupesin tosissaan pohtimaan ovatko nämä asiat todella tapahtuneet.

joskus vähän aikaa sitten näin unta, että äitini huusi minulle erittäin paljon siitä, kuinka koko ajan varastelen kotoa kaikki vessapaperit omalle kämpälle. yritin väittää, että olen vain kerran ottanut yhden rullan ja ostan kyllä omat vessapaperini, mutta äitini ei uskonut ja suuttui minulle pahemmin kuin koskaan ennen.

hauskaa tässä on se, että äiskä ei pahemmin huuda mulle mistään ja vähiten se välittää vaikka veisin kaikki mahdolliset paperit kotoa, todellisuudessa en oo koskaan ottanut yhtäkään rullaa.

mutta itseasissa kerran olen varastanut vessapaperirullan, lukioaikana koulusta kun ei viitsitty mennä ostamaan kämpille muutamaa päivää varten koko pakettia. oon aika pahis. jeah.

nukkukaa hyvin ja nähkää unia.

np. carpark north - human

yön huono.Sunnuntai 11.12.2005 03:42

- Look! IC-train!

- Yes, I see too.

- No, it's IC-train!

- Yes yes, I see too.

- God dammit it is IC-train!! IC2-train has two floors!

- Calm down my friend i was just saying that I can see that IC-train too.

- *poks*

- *puff*

tv-ilta (mikä ilta ei olisi tv-ilta)Perjantai 09.12.2005 20:29

tänään tulee Shaving Ryan's privates!

katsokaa ihmeessä se ihmiset, vaikka olisittekin nähnyt 69 kertaa ja yrittäkää olla välittämättä hollywood-elokuviin pakollisesti kuuluvasta jenkkipaatoksesta!
täytyy heti alkuun todeta et nyt tulee sellasta tekstiä joka ei kiinnosta niitä tiettyjä mineraalejakaan.

on nimittäin aika turha päivä/olo/päänsisältö.

sain tänään tehtyä suuuuuren koulutehtävän onneksi. ja onneksi kalliita tunteja ei kulunut kuin yhden päivän aikana. yllättävää ei itselle ole panostuksen vähäinen määrä, mutta ajankohta kylläkin. sain hommat tehtyä kerrankin ihmisten aikaan (~16.00-19.00) enkä tiian aikaan (~01.00-04.00). jipii! edistyn. pikkuhiljaa. nyt saa rauhassa valvoa tekemättä mitään koska huomenna on vapaapäivä koulusta eiku siis anteeks ITSENÄISEN TYÖSKENTELYN PÄIVÄ. (mitä se tarkoittaa?)

nyt ei ois sit enää edessä loppuviikolla kuin 16900 sivun lukeminen tenttiin. jee! odotan jo! tiesittekö muuten lapsoset rakkaat, että ei kannata käyttää kasvuhormoneja! niistä voi saada creutzfedt-jakobin eli hullun lehmän taudin! sillä kasvuhormonien valmistukseen käytetään vainajien aivoja! jee! tällaisia asioita minun pitää muistaa tuossa em. tentissä!

np. the clash - lost in the supermarket

vispilän seikkailut.Perjantai 02.12.2005 03:12

joulukuu starttas! huomasittekos! ja luntakin alko sataa näin yön kunniaks! mahtavaa! ja kun kävin äsken pihalla näin jäniksen! se juoksi minua karkuun! miksi?

huomenna aamuyöstä pirteenä lähtee tiijjan sorsa-taksi liikenteeseen suhailemaan ja ottaa kyytiin keskustasta kaikki halukkaat. tosin ottaen huomioon kuskin ilmeisen vähäiset unitunnit en suosittele. jos kaikki paikan varanneet tulevat löytyy paikkoja vielä kokonaiset yksi + takakonttipaikka!
määränpää 1: myllymäki
määränpää 2: hämeenlinnan posti
määränpää 3: HELLsinki rock siti

sIiS iHqDaA vIttuU kuIN mä Ny PäRjÄän ku bIG bRotHEr loppU?!!11!1 häH?

Kävinpä tuossa taannoin erittäin mielekkään tekstiviestikeskustelun äitini kanssa. Haluaisin jakaa tämän kokemuksen kaikkien lukijoiden kanssa, joten tässä se tulee:

äiti:
- Olenko antanut sinulle kaksi vispilää? En löydä kotoa yhtäkään.

tiijja:
- en oo ainakaan nähnyt kuin yhden vispilän seikkailemassa keittiössäni.

äiti:
- Kait pystyt hallitsemaan sen seikkailut?

äiti:
- Kait pystyt hallitsemaan sen seikkailut? Minkävärinen varsi sillä on?

tiijja:
- välillä kyllä joutuu taistelemaan sen kanssa keittiön herruudesta. sillä on valkoinen varsi, mutta eihän siitä tiedä millainen kameleontti se oikeasti onkaan.

äiti:
- Hänen sukulaisensa on kadonnut.

ETTÄ NÄIN. Perheeni älykkyys on jälleen todistettu.

3 asiaa ennenkuin menen nukkumaanTorstai 01.12.2005 02:47

1. kuka helvetti antoi luvan sytyttää valot?

asun kerrostalossa. ensimmäisessä kerroksessa. olen asunut tässä syyskuun 4. päivästä asti. ikkunani ulkopuolella on ulkovalo, jonka lamppu ulottuu juuri "olohuoneeni/makuuhuoneeni " ikkunaan. tähän asti olen ollut tyytyväinen, koska se on ollut pois päältä. tänään se sytytettiin. eikö ne tajua että en osaa nukkua valot päällä!! yöksi laitetaan valot pois! eikö äiti ole opettanut niille mitään!

2. vauvat on ihan jees

ainakin just siinä iässä, kun ne ei enää itke aivan turhia juttuja mutta eivät vielä osaa puhua ja kysellä turhia miksi-kysymyksiä. ja osaavat syödä ranskalaisia näykkien niitä päästä päähän ja työntää ne itse ketsuppiin harrastaen oivallista "njäh njäh"-huumoria suurimman nälkänsä tyydytettyään jättäen ne sinne ketsuppiin ja pakottaen äidit ottamaan ne sieltä pois. nämä vauvat ovat kavereitani. kaksi tällaista hymyili ja nauroi kanssani tänään. with me or to me. joko nekin pitävät minua tyhmempänä kuin itseään tai sitten huomasivat minussa sielunkumppanin. olen aina ollut sitä mieltä, että vauvoissa on kansakuntamme tulevaisuus. (aijjaa oikeesti? daa?)

3. hitto kun unohdin tämän kolmannen

ainiin muistankin sen jo. kuulkaa ihmiset älkääkä tehkö samaa virhettä kuin minä. älkää ostako kaupoissa uutuutena myytävää cappuccino-pepsiä, (jälkeenpäin aatellen, kuka tuonnimistä voi ostaakaan) on nimittäin ihan helvetin pahaa (anteeksi vauvat ja muutkin karkeahko kielenkäyttöni).

np. ella ja aleksi - kolme muskettisopulia (yksi kaikkien ja kaikki yhden puolta, silloin ei oo pienillä huolta, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolta, muskettisopulit saapuvat tuolta)

blackoutKeskiviikko 30.11.2005 17:47

hyvät hyvät ihmiset eli minä kåska ålen ainåa lukija. pyydän kiinnittämään erityistä huåmiåta päiväkirjamerkintöjen kirjåittamisajankåhtaan. taidan ålla yöeläjä. nyt teen påikkeuksen.

tänään tein huåmiån; ålen marsumursu. selkeä kåmbinaatiå tuijottaa minua jåka päivä peilistä.

älkää ihmiset peskö viittä pyykkikåneellista yhdessä illassa. viemäri menee tukkåån.

nyt tiedän miksi en kåskaan kirjåita tällaiseen aikaan: tämä ån huånå ajankåhta keksiä mitään nasevaa luultavasti siksi, että mitään ei åikeasti åle vielä tapahtunut. ettekö tiedä, että maailma ån täysin tåisenlainen klå 00.00 jälkeen. våi teitä, jåtka ålette aina menneet ajåissa nukkumaan. ån paljån sellaista mitä ette tiedä.

hymiöiden aikakausi.Maanantai 28.11.2005 04:48

neljän tunnin päästä herätys jes! but i must keep on rockin'

kirjoitin äsken elämäni ensimmäisen fanikirjeen. miksi? sitä minäkin mietin.

otsikkoon viitaten, en enää kestä elää hymiöiden valtakaudella. haluaisin kirjoittaa ilman niitä, mutta nykyään se ei enää ole mahdollista, sillä kukaan ei enää tajua teksteissä olevaa ironiaa tai satiiria tai tavallista huumoriakaan ilman niitä ja sitten syntyy väärinkäsityksiä, joista syntyy konflikteja, joista seuraa yhteenottoja ja lopulta käsissäni on avoin sota.

olin äsken aivan varma että KGB on vihdoin löytänyt minut ja tullut hyökkäämään kerrostaloasuntooni, mutta totesin 6 minuutin pimeässä istumisen, vapinan ja lisäkuuntelun jälkeen, että hyökkääjä olikin katolta ikkunalautaani tippunut lumiläjä.

nyt päässäni liikkuvan jutun taso on sitä luokkaa että kiipeänpä tästä parvisänkyyni haaveilemaan unentulosta. harmi kun en parisänkyyn. no on se kyllä melkein sekin. muttei virallisesti. se on sellanen 120cm puoltoistasänky.