IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

antiteinixTiistai 04.04.2006 04:03

ähää, so long suckers for thinking here's some stupid teinimeininkikysely.

tosin who am i kidding ei näitä kukaan lue muutenkaan.

mulla oli oikein leppoisa viikonloppu. mulle nykyään maanantaikin kuuluu viikonloppuun jos/kun se on vapaa. niin on hiukan sunnuntai-iltafiilis tässä, et älkää ihmetelkö miks tällain kertailen vanhoja juttuja.

perjantaina havaitsin sorsia auenneessa järvessä.

lauantaina tapasin oikein mukavan miehen, joka näytti ihan siltä, kuin olisi tullut kaukaa meriltä ja nyt menossa kotiin vaimon ja viiden lapsen luo, todellisuudessa herra taisi tulla kulman takaa jostain baarista. voi tietysti olla, että omat promillet aiheuttivat jonkinasteista harhaisuutta, mutta mulle synty tästä tapaamisesta oikein mukavan romanttinen fiilis. ja tällä en siis tarkoita romantiikkaa nykyajan merkityksessä vaan sellaista vanhan ajan meininkiä, niinkuin kansallisromanttisuutta. koska mun mielestä meriltä tuleva perhettään kaipaava mies sopii hyvin johonkin 1800-luvun romantiikan perusteokseen. sitten jos tähän vielä lisättäis juonenkäänne, jossa mies joutuisi murhaamaan miehen, jonka kanssa hänen vaimonsa on pettänyt tätä merilläoloaikana, syntyisi tästä oikein kunnon goottiromantiikkaa. eiku kauhuromantiikkaa. no whatever you got the point (i don't think so because even i didn't get the point myself, no ei se oo nii justiin.)

sunnuntaina havaitsin miehen pihallamme omenapuussa. joo joo tää ei oo mitään darrajuttua. mulla on valokuvakin todisteena jollette muuten usko.

koko päivä mennyt taas ihan tillintallin ku piti herää nii aikaseen ja sit tässä taas kukun. aijaa juttujen taso ei viel paljastanutkaan sitä..

np. carpark north - best day

ps. boikotoikaa keskustan CHILLIÄ. kun tilaa kebabin ranskalaisilla ni saa pitakebabin ranskalaisilla, lahjana. ja se pitakebab ranskalaisilla on kalliimpi. NII. eiku siis halvempi. NII.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.