IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

Blogi

- Vanhemmat »

mikä avuksi..Sunnuntai 13.11.2005 00:04

.. jos oikein kovasti vituttaa ilman mitään pätevää syytä?

[Ei aihetta]Torstai 10.11.2005 19:54

tänään olen saanut kaksi merkittävää asiaa aikaan. olin toinen pääsuunnittelija projekteissa "miestentappokone" ja "miestenkidutuskone". toisesta löytyy aito alkuperäissuunnitelma kuva-arkistostani. olen erittäin ylpeä panoksestani. nyt voin alkaa toteuttaa suunnitelmaani kaikkien minua häiritsevien miesten eliminoimisesta.

muuta mielenkiintoista ei olekaan tapahtunut.

jiihaaTiistai 08.11.2005 14:57

Here I am. But not for long. At school i am now. And speak like Yoda I do. And write everything in English it seems. I also never use those big letters when i start a sentence. World is changing i see.

iHkuRaxU rikuSunnuntai 30.10.2005 03:34

hyvä kun kirjoitan tänne aina puolenyön jälkeen niin ei oikeen tajua et onko tää nyt sit lauantain vai sunnuntain päiväkirjamerkintä. tärkeä huomio tämäkin.

on kyllä suhteellisen tyhjä olo. nukuin niin pitkään taas ettei sitä kehtaa edes kertoa. en tiedä mitä noloa siinä on mutta jotkut ihmiset on alkaneet katsoa kauheen alentavasti kun kerron milloin yleensä heräisin jos saisin nukkua just niinkui haluisin.

sitten päädyin tuhlaamaan aikaani jälleen kaupungille ja tuhlasin rahaa jota mulla ei oikeastaan edes ole. tapasin ihanan kaverin jolla oli ilokseni samanlaisia ongelmia kuin mulla ja ratkoimme niitä yhdessä. sitten tulin kotiin. ja jotenkin olen päätynyt jälleen koneelle.

eihän tässä kummempia. näin muuten tänään kaupungilla sen joka esittää rikua salkkareissa. ihkuu!

* The Receiving End Of Sirens - Planning A Prison Break *

monta pientä asiaaLauantai 29.10.2005 02:59

käväsinpä tänään kirjamessuilla helsingissä ja näin niin monta julkkista että ihan jänskätti. no ei oikeesti jänskättäny.
luulenpa, että tulen aina olemaan isollesiskolleni korkeintaan 10-vuotias; päättelin tämän kommenteista: "kai sä meet halaamaan tota nallea" ja "käy nyt ihmeessä pyytämässä andré wickströmiltä nimikirjoitus". hei olen tiijja seittemän vee forever.

matkasinpa siitä sitten kaupungille, jossa oli tarkoitus tavata eräs tuttava. tuttava päätti kuitenkin peruuttaa tapaamisemme yllättävän väsymyksen vuoksi. olin jo varannut meille liput elokuviin joten päätin itse mennä paremman tekemisen puutteessa. yksi maailman noloimmista hetkistä on varmasti se, kun olet yksin elokuvissa, ja viereesi tulee ison porukan kanssa joku puolituttu menneisyydestä, joka tunnistaa sinut. koko loppuelokuvan ajan sitten vaan mietin, kuinka tuo puolituttu ajattelee ettei mulla ole elämää ja sosiaalisia suhteita kun istun yksin perjantai-iltana elokuvateatterissa.

kyseinen elokuva muuten, jonka siis kävin katsahtamassa (a history of violence), pisti miettimään erästä asiaa (tämä nyt ei liity mitenkään itse elokuvan teemaan tai siihen millaisia ajatuksia sen kuuluisi herättää). elokuvassa on juuri paljastunut, että näennäisesti kunnollinen koti-isä onkin entinen ammattitappaja. kohtauksessa mies on ensin kuristamassa vaimoaan hullu murhanhimo silmissään ja seuraavassa hetkessä pari harrastaa nautinnollista seksiä portaissa. ei siinä itsessään mitään, monihan tietää että riidan jälkeinen sopimisseksi on sitä parasta, mutta tässä luulisi jonkun olevan vialla. vaimo on juuri kuullut että mies on aiemmin elämässään tappanut huvikseen ja sitten se ajatteleekin no joo kyllähän tässä yhdet pikaset vois. kohtauksen lopuksi hän jättääkin miehen lojumaan portaisiin ja juoksee itse pois. ehkä ilmiö on elokuvallinen, koska yhtä absurdeihin yhteyksiin olen törmännyt myös muissa elokuvissa. tuntuu siltä, että kyseiset kohtaukset lisätään elokuviin vain tottumuksesta ja yleensä ne ovat täysin epäoleellisia juonen ja tunnelman kannalta (hyvänä esimerkkinä voisin sanoa että katsahtakaapa sellainen tekele kuin the jacket - sidottu, niin huomaatte mitä tarkoitan tällä epäoleellisuudella).

no eihän tässä muuta. ehkä sanoin jo tarpeeksi - luultavasti liikaakin.

* muse - stockholm syndrome *

mitä mitä mitäTorstai 27.10.2005 22:14

onko täällä joku ihme päiväkirjasysteemi häh? no tämäpä on mukavaa. voin kirjoitella itselleni (kun kukaan ei katso kuviani) mutta kuitenkin julkisesti (miksi ihmeessä en kirjoita vain itselleni). katsos, olen jo 19,51 vuotta vanha. ohhoh rupes väsyttään. oon vielä pual vuatta nineTEEN(ager). nyt ei kyl irtoo mitään sen kummempaa. pitäs lähteä ostaa pizzaa. terveelliset syömistavat kunniaan.

* kaiser chiefs - oh my god *
- Vanhemmat »