IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

joulu 2007 Tiistai 25.12.2007 20:02

Eilen, aattonaamuna menimme tallille Samin kanssa jo aamutuimaan. Otettiin Veksi narun päähän ja lähdettiin samoilemaan polkuja. Käveltiin ristiin rastiin metsissä reilun tunnin verran. Veikosta kyllä tulisi mainio vaellushevonen. Kun reitti kääntyy metsään, menevät korvat välittömästi höröön ja vauhtia tulee lisää. Ja menee lähestulkoon mihin vaan. Polkujen pohjat olivatkin nyt hyvässä kunnossa kun pinnalla vain vähän jäätä ja sekin jousti hevosen alla. Valittiin tahallaan polut, missä joutui oikein kunnolla tarpomaan.
Oli tyytyväinen ja pärksyvä heppa kun tallille palattiin. Ja sitten avattiin joululahja eli näkkäripaketti, ja voi kuinka hyvää se olikaan.
Sitten me ihmiset lähdettiin Veikon mummolaan joulua viettämään.

Tänään meidän estepilotti ulkoilutti Veksin maastossa. Oli käyttäytyny tosi hyvin. Vähän olivat pystyneet ravaamaankin. K:lle oli iloinen yllätys huomata, että V on tahmatassu ainoastaan maneesissa.
Tulomatkalla Riksusta käytiin tekemässä ruoat ja vähän vielä taluttelemassa. Sisään tuli normaalia aikaisemmin, mutta tyytyväisen näköisenä jäi heinäkasasta selvää tekemään.

Huomenna tulee ilmeisesti vettä, joten katsotaan mitä tekisi. Tarkoitus olisi nyt itse päästä liki viikon berseenbarannuskuurin jälkeen satulaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.