IRC-Galleria

toto

toto

Veikko - äireen aarre

Hirmumyrsky..Tiistai 06.05.2008 01:20

..iski Kellokoskelle. Piti mennä M/D:n kanssa tekemään lenkki, mutta M ilmoitti, että jossei kuitenkaan mentäisi kun heidän tallin pihallaan lentelevät jo kärrytkin! Siis aivan järjetön myrsky. Hevoset otettu sisälle viiden aikaan. Tallissa oli levotonta porukkaa tuulen takia.
Oli pakko keksiä tuon lyhyemmän tarhausajan takia jotain ohjelmaa, joten turvallisuushakuisena keski-ikäisenä valitsin kentän.
Oli kyllä koko ajan sellainen olo, että nyt just kohta lennän kun alla tuntui olevan ihan milloin tahansa syttyvä ruutitynnyri. Onneksi pysyi kuitenkin hanskassa.
Eihän me kauaa siinä tornadossa tohdittu mennä ja sekin lähinnä käyntiä; vähän muka-avoa ja muka-väistöjä. Muutamia ravisiirtymiä ja nostot molempiin suuntiin. Tällä kertaa vasemmalle nousi ja pyöri hyvin, mutta oikealle vaikeaa. Yhteensä ehkä n. 40 minuuttia max. Kohokohta oli kahden askeleen ravipohkeenväistä. Jihaa! Tästä on hyvä jatkaa kohti pyhää yrjöä...
Jalat oli lähtiessä aika sulat, mutta jälkeen taas nestettä. Se ei ole kovin hyvä juttu, että turvotus nimenomaan tulee eikä laske liikuttaessa.

Pakko siellä kentällä on kai pari kertaa vkossa alkaa käymään. Jos vaikka tohtisi puomeilla tai jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.