IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

away for a monthTiistai 09.05.2006 23:49

tikiksetön kuukauteni alkoi aivan mahtavalla vapulla. sanoin kuvaamattoman mahtava ilta johon sisältyi mm. hieman väkivaltainen talviturkin heitto. ensimmäinen viikko paradise cityssä oli myös positiivinen yllätys ja sen kruunasi velviviikonloppu jyväskylässä biitsiä pelaten. ja sain muuten kanootinkin myytyä, vaikka ois ehkä kannattanu malttaa: enemmänkin siitä olisi voinut saada.

lähdin ahneena miehenä jatkamaan auringonpalvontaa vielä maanantai-iltapäivänä lappeenrannan puolella ja sivutuotteena sain tutustua eteläsuomen erikoisuuteen, punkkeihin. viimeksi muistan kyseisiin olentoihin ulkomailla törmänneeni. ilkeitä olentoja kun eivät suostu kuolemaan.

perjantaina alkaa siis se 16 päivän loma, jonka anomista vähän kadun, kun tämä komennus melkein lomasta kävisi sekin. oikeastaan kadun siis sitä etten aiemmin käyttänyt lomiani pois, kun ei niitä enää muuallekaan olisi saanut mahtumaan. no eipähän tarvitse enää herätä keskellä yötä 3.42 junaan.. toivottavasit tulee vaihtelevat kelit lomille ettei mee ihan pelkästään sisällä tai biitsillä kykkimiseksi. 29.5. sitten alkuviikoksi takaisin käymään ja ne päivät menevätkin hammaslääkärissä ja pääsykokeissa. ampumaleirin alkaeassa seuraavalla viikolla ei olekaan enää paljoa jäljellä...

tulipa taas mitään sanomatonta tekstiä. en enää kirjoita ja katso jääkiekkoa yhtäaikaa väsyneenä, ikinä. parempi poistua laskemaan fyssaa tai nukkumaan tän erän jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.