IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

and there it comesTorstai 24.08.2006 15:17

tulihan se lähtöahdistus ja haikeuskin sieltä jostain. onneksi ei kuitenkaan täyspäiväisenä. pitää vaan pitää mielessä että tätä olen jo yli vuoden odottanut ja halunnut niiin...

sain eilen pakattua omasta huoneesta vaatteita vaille lähes kaiken - kahdessa tunnissa. ei välttämättä tarvitsekaan ottaa vapaata töistä että homman valmiiks, vaikka tänä viikonloppuna äiti viekin jo kaiken pois ja itse olen päättäny sijoittaa uuteen integraatioon ja lähteä täältä keski-suomesta asti killan ennakkotapahtumaan la-su. junalla vielä. lähes päivän palkka, mutta toisaalta: it's not what you know, it's who you know.

pakkaaminen oli vielä kaikenlisäksi yllättävän kivaa. tuli taaskaiveltua ikivanhoja muistoesineitä esiin toisista elämistä. ja paljon parempaan järjestykseen on paperitkin tulossa kuin ennen. tällä kertaa järjestän itselleni siistin huoneen ja pistän kaiken harvemmin käytetyn varastoon, näin teen. saa nähdä miten mutsin kalustuksella sisustus onnistuu. sen kanssa ehtii kyllä sitten säätää ihan rauhassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.