IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

another final countdownMaanantai 28.08.2006 15:16

kolmessa viikossa ehtii hajoamaan radioon. ihan totaalisesti. kaikkiin kanaviin. yhteen kanavaan parissa päivässä. 3:n viikon jälkeen (vaikka viikonloput pitäis taukoa) ei sitä kestä enää edes surffaamalla, joten näillä viimeisillä työviikoilla alkaa arvostaa mp3-teknologiaa.

musiikkikin alkoi lopulta tuntua aika kehittämättömältä joten siirryin äänikirjoihin vaihteeksi. Asimovin I,Robotin kuuntelin ke to ja pe jotain lähes koulutusmateriaaliksi kelpaavaa. da vinci koodi olisi ollut seuraavassa vuorossa, mutta se saa nyt odottaa en muistanut läppärille talteen kun äiti vei pöytäkoneenkin mennessään. viikko alkaa siis jälleen musiikin tahdissa sirkkelöiden.

ja millaisella sirkkelillä! pe saatiin uudet terät raivureihin ja meininki on ihan eri kuin tähän asti. uppoaa vajailla kierroksillakin minkä paksuiseen puuhun tahansa mistä suunnasta tahansa. tähän asti ollu aika järkyttävää poikkipolttamista - onneksi en silloin tiennyt paremmasta. ennen meni sivaltamalla (rystypuolelta) poikki maksimissaan wcpaperihylsyn pakuiset, nyt terän leveys on ainut este. melkein harmittaa ettei pysty vielä paria viikkoa olemaan.

killan ennakkomiitissä kävin ja se oli pettymys oikeastaan vain sukupuolijakauman puolesta. eiköhän tuon porukan kanssa toimeen tule, opintoasioissa ainakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.