IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

el salvadorSunnuntai 04.06.2006 13:45

ISO "huh". perjantaina vielä lupailtiin ens viikon alulle 6:n asteen lämpötiloja ja sadetta. siis lohtajan ampuleirin alkuun. nyt näyttää huomattavasti paremmalta: poutaa, mut ei hellettä, eli ei tarvitse es murehtia hyvien kelien missaamisesta. kerrassaan parfait! kun vaan nuo ennusteet pitäis.

aika tehokkaasti onnistuin olemaan saamatta mitään aikaan alkuviikon kolmen inttipäivän aikana, vapautuksista (se viimeisen viisurin poisto ma aamuna - meni jatkopuudutuksista huolimatta ihan nappiin mut pitempään turvotti ja on arka kuin aikasemmat) ja pääsykokeista johtuen. on yhä kotiutuscoopperit ja -lihaskuntotestit ja -att:t ampumatta/juoksematta/tekemättä. niitä kuulemma ehkä voi siellä leirillä hoitaa alta.

samalla sit kävi ilmi ettei viimeselle viikolle saa lomia ollenkaan ja juhannuksen alla pitää tulla torstaina käymään lääkärissä. eli lomia jää käyttämättä! eikä niistä varmaan mitään rahaakaan saa. tämä seikka olisi saattanut ketuttaa suunnattomasti, ellei komppanian päällikkö olisi epähuomiossa siirtäny viimeisen viikon lomaani osittain perustamisharjoituksen päälle \o/. eli ei sitäkään rutistusta tarvitse kuin 12 tuntia kärsiä, jos ei nyt tule mitään ikävää "revinpäs tämän lapun tästä -- niin mikä loma lappu" -episodia.

ja pääsykokeethan meni yllättävän hyvin, siihen nähden miltä vaikutti kuukaus sitten ja lukuahkeruuden valossa. sain vp:päivänä vähän vielä laskettua ja pääsin molempien kokeiden loppupuolella mielettömään hurmokseen lopunkin kofeiinin noustua päähän. et kyl luulis pääsevän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.