IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

winds of changeLauantai 12.08.2006 15:28

nii. a-leiri meni (aurinkoa ottaessa) ja loppusota meni (tuplatyövuoroilla) ja viimeset lomat meni (biitsiä pelatessa). sain lopulta sluibattua perustamisharjoituksesta (40km täpärimarssi) kun uraauurtavasti anoin loman jatkoa edellisenä päivänä etänä (kaverin välityksellä). ei viittiny lähtee sykkimään hesasta viiden aikaan takas, kun olin siellä maastontiedustelussa/tutkimusmatkalla (ja shoppailureissulla). pitäähän hoodit käydä tarkastamassa ennenku sinne uskaltaa opiskelemaan lähteä. kävin siis (kampin lisäksi) otaniemessä ja merimelojien poolojaoston treenejä kattomassa. lupaavalta vaikutti kaikinpuolin.

lopulta se lopullinen loppukin intille tuli ja sain oikeastaan lähes kaikki lomapäivätkin käytettyä vaikka worst case scenario näytti toukokuussa 5:ltä hukkakölliltä. fiilistely epäonnistui ihan totaalisesti kun en es muistanu ottaa kunnon lähtömusiikkia mukaan viimeisiltä lomilta.

töitä tosiaan en ollut saanut vaikka koko kevään ahkerasti metsästin. sitten kuitenkin juuri viimeisenä lomapäivänä kävi flaksi ja pääsin "haastatteluun" tunnin kuluttua oikeaan osuneesta puhelusta. ja töihin oisivat halunneet heti. valitettavasti kuitenkin to ja pe meni vielä palveluksessa ja sunnuntai oli aivan pakko ottaa vapaaksi kun pitäähän sitä alkoholia päästä nauttimaan vapautumisen kunniaksi edes kerran kunnolla. ja nautittua tulikin paljon enemmän kuin oli suunniteltu, mutta yllättävän vähillä kivuilla - sain nukuttua nimittäin su iltapäivästä juuri sen pätkän mikä muuten olisi saattanut olla ikävin. ja kullan arvoisia videoita saatiin talteen. finaalin jälkeen vielä parin tunnin nokoset ja sitten 2.40 ylös neljältä alkavaan ensimmäiseen kokonaiseen työpäivään. la olin käynyt jo tutustumassa kahdeksasta eteenpäin ja silloin syttynyt hommaan ihan totaalisesti. pääasiallinen tehtävä on siis mansikoiden kuskaaminen kaupunkiin jälleenmyyjille punasella citikkapakulla, mutta siihen kuluu vain kolmisen tuntia normi 10-12 tuntisesta työpäivästä. suurin osa on koppien keräämistä pellolta pakkaajille ja tyhjien viemistä takaisin höystettynä muilla vaihtelunakeilla. ma homma alkoi tosiaan käydä vasta työstä, kun sitä ensin mainittua tuli se 8 tuntia putkeen. ja eihän se muuten, mutta kahvitauko olisi hyvinkin ollut tarpeen. ensimmäisen kuuden tunnin aikana tuskin ehdin käydä kerran kusella. huomenna kyllä vaadin sen kahvitauon (niin tosiaan juon nykyään kahvia.. ihan liikaa) siihen kahdeksan aikaan tai sitten erittäin suuren palkankorotuksen (jonka kyl vois vaatia muutenkin. tai ainakin harmittaa etten alunperin yrittänyt yhtään enempää. ei siinä - tienaan varmaan silti 3 kertaa enemmän kuin puolet muusta porukasta). tota kun jaksais sesongin loppuun (pari kolme viikkoa) viel painaa ni vois saada sen puoltoista tonnia kasaan. sellasella summalla vois olla kiva rellestää eka teekkarivuosi...
jossain välissä pitäs konekin ehtiä formatoimaan ja.. no eipä oikeestaan muuta. poolokautta ei tohtis kokonaan missata, kun on nekin maksut maksettu.
nyt vielä viemään auto takas ni on tää päivä pulkassa ja sit nukkumaan ja valmistautumaan seuraavaan.

PS. lupasin kerran etten väsyneenä rustaa tänne mitään, mut missäs tuntuu. tekstin laadussa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.