IRC-Galleria

tyttö_vain

tyttö_vain

''Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudelleen ohi?" fuck the fitness, feel the fatness

jepulis. :DKeskiviikko 26.07.2006 18:49

Katso kännykästäsi 5 vanhinta tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Mitä vanhempi sen hauskempi! Haasta sitten 5 ystävääsi tekemään samoin.

1. juu.. pitäs vaa oppia tuntee sua paremmin. ;) ja oot vaa nii uskomattoman lumoavan kaunis etten voi olla ajattelematta sua. mut jos kauneus olisi rikos ni istusit elinkautista vankeutta. :) olitko muuten miten vanha? :) ku muisti vähä pätkii.. :/ halusin suudella sua, hemmotella ja pitää hyvänä. nukahtaa sun viereen ja herätä aamulla sä mun käsivärsilla ja puhua sulle mukavia. oot valo mun elämäs ja piristys mun jokaisessa päivässä, annat mulle intoa elämiseen ja teet mut onnelliseksi pelkällä olemassaolollasi. :) olis ihanaa jos saisin pitää sua hyvänäni, suudella sua vatsasta ylöspäin ja kuulla että nauttisit mun kosketuksesta. älä nyt pelästy mut oon nähny sust unta pari kertaa ja aamulla ollu niin mahtava olo ku oot mun mieles ku nukahan ja ku aamul herään..

2. juu *punastuu* mut sit jos joskus ollaa iha kahestaa jossai ni kyl parhaani mukaan yritän saaha sut nauttimaan kaikin tavoin.. hellästi suudellen sun kaulaa ja hellästi kosketellen ja hieroen sun ihanaa massua ja ehkä jos uskallan ja saan niin hyväilisin *piip* *piip* *piip*, laittasin käden sun paidan alle ja kuiskaisin mukavia. ;> nauttisitko rentona sängyllä maatessasi kun kuiskaisin tuhmia ja mun levottomat kädet vaeltelisi pitkin sun täydellistä vartaloa, suutelisin sut ihan kosteaksi ja nautinnosta kosteana ääntelisit kiihottavasti. ;)

3. voi mun annaa! ihana.. mäki muistelen meitä aina iltasin! kuka se monan kaveri on jolla on se vauva? kysyin vaa! en lähteny kenenkään muun mukaa.. oisin halunnu alkaa sun kaa sillon uudestaa.. kai meistä tulevaisuudes voi tulla jotai.. rakas!

4. jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää, soita minulle. en lupaa että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi. jos jonain päivänä et halua kuunnella ketää, soita minulle. lupaan olla vierelläsi. ja lupaan olla todella hiljaa. jos joskus en huomannut sinua, olen pahoillani. jos joskus ajattelin olevani isompi ja parempi kuin sinä. anna anteeksi. minä välitän sinusta. älä koskaan unoha sitä! en unoha sua koskaan.. en jätä sua ikinä yksin.. muista se.! <3

5. niinpä.. mut katellaa. ku mä lähen ens viikolla.. vaasaan ja sit jyväskylään.. mut sit.. ootan et saan suudela sua hellästi ja ottaa sut mun kainaloo ja hyväillä sua ja antaa ajan kulua!!


aika hyvä ku puhelin täynnä pelkkiä rakkausviestejä. :D <3

haastan sinut:: sutturapuudeli, hämeenniemi, pavliina, jnna`, HHANN-A.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.