IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

touhunnutPerjantai 07.12.2007 23:50

Tänään mika piti pekkasen<hymy>
mentiin sitten klo13 päivällä tapiolan koirapuistoon Ninjan kanssa. meidän perässä käveli nainen kahden ninjaa paljon suuremman koiran kanssa ja kun se näki että me mennään isojen puolelle niin se meni koiriensa kanssa pienten koirien puolelle! &lt;ihme&gt;
kuinka pelottava saksanpaimenkoira voikaan olla????! ois tehny mieli huutaa sille naiselle että : "hei se on pienten koirien puoli, meidän koira on puolet pienempi kun sun koirat,vaihdetaanko puolia?!"
mikä idiootti akka <totinen> rupes niin ottaa nuppiin niin oli pakko alkaa temppuilemaan ninjan kanssa, tehdä kaikki mitä se osaa käskystä, niin että se ämmä varmasti näki! &lt;virne&gt; ottaa päähän tollannen ennakkoluulosuus... meidän Ninja on maailmankaikkeuden kiltein koira (pitää se silti puolensa)..

nyt oon ollu isillä kahvilla ja vetäny pari pikaturnausta pokeria all in ekalla kädellä ja siten tietty jollain käyny säkä ja oon tippunu &lt;virne&gt; ei haittaa, tänään ei YHTÄÄN innosta pelata, silti ukko vaa ilmottelee mua noihi turnauksiin. outo mies.

jep, nyt tupakalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.