IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

ehanataKeskiviikko 21.10.2009 16:37

Tänään on rau-rau-rauniopäivä! o/
Päästään tutkailemaan helsingin rataa, eli paikka on vieras ja kaikki uutta. huisin jännittävää :)
Ei malta odottaa.

Aurora sai tänään postin mukana suuren lelukirjan tai jonkun vastaavan ja merkkaili hyvin tarkkaan kynällä kaikki lelut mitä se sieltä haluaa. Listalta löyty hevosia, autoja, nukke, nukenrattaat (nuo vanhat on jo ihan puhki) ja jotain muita. Ihanaa kun pikku-papupata kertoo itse mitä tahtoo pukilta. :)
Se on nyt hokenut pari kuukautta "pukki tuo apille rattaat, lahjaksi" xD

hommeliinejaSunnuntai 11.10.2009 03:29

Hiukset värjätty, kynnet siistitty ja nipsut ja napsut sekä uusia vaatteita ostettu. Huomenna veikkaa morjenstaan. <hymy>

Henkissä ollaan, mut sitten vaan tavottaa paremmin tuolta facebookin puolelta, kun tää paikka on mennyt ihan omituiseks..

SilmäpeilausKeskiviikko 07.10.2009 15:11

Bea silmäpeilattiin tänään ja tulos oli : TERVE!

apuvaTiistai 06.10.2009 22:59

Uus galleria on aivan kamala.

RaunioituTorstai 24.09.2009 02:01

On mulla etevä pikkuriikkinen pelastuskoiran alku<sydän> Ei haitannut savu- tai meluhäiriöt, eikä häiriöihmiset. Bea on sitä mieltä, että kun töitä tehdään, niin niitä tehdään sitten kunnolla. Nih.
Tyttönen pääsi kokeilemaan jopa kytkettynä etsimistä, eikä ylläripylläri haitannut likan menoa millään tavalla<hymy> Kun se vielä oppis että sillä on takajalatkin, niin hyvä ois<virne> Se aina unohtaa raunioilla, että tasojen päälle voi loikkia.

dohTiistai 15.09.2009 00:22

miehet, heti kun akasta pääsee eroon niin täytyy etsiä uusi reikä.
Tai mielellään useampiaki, niin ei sitten yhteen kyllästy.

koiratoimintaaTorstai 20.08.2009 16:35

Kaikki menee aina muiden juttujen kanssa päällekkäin. Piti mennä veljeä katsomaan sunnuntaina, mutta en pääsekkään, kun sillon on Ninnun tottis johon oon ilmottautunut aikapäiviä sitten. Ja tietenkin samaan aikaan. Eikä toi tottis ole kun kaksi kertaa, niin ei viitsi poiskaan jäädä.

Ilmottaisivat jo että saiko Bea sen agility kurssipaikan. Tietää sitten että onko se torstaisin vai sunnuntaisin. Toivottavasti ei ainakaan mene sunnuntaisin päällekkäin vielä ton Ninnun tottiksen kanssa <O_o> keskiviikolle ei saa tulla mitään muuta, kun on rauniot.

Kolme aktiivisuuspistettäkin ois vielä haettava. Yksi tulee syyskuun alkupuolella järjestettävästä haun peruskokeen päiväosiosta. Sitten pitäisi vielä marraskuuhun mennessä kaksi hakea...

Syyskuun 20. on Bealla näyttely Hyvinkäällä. Toivottavasti se nyt kerkeää kasvattamaan turkkinsa takasin siihen mennessä.

Torstaisin ois myös hvk:n tottis, Mutta jos se agilitykurssi tulee torstaille, niin enhän mä sitten pääse käymään siellä. Eli toivottavasti se tulee sunnuntaille, mutta alkaisi vasta 13.9. jälkeen. Just sen Ninnun tottiksen takia.

Sekavaa sepostusta, mutta saimpahan stressin helpottamaan.

Jumankauta galleria!!Maanantai 17.08.2009 18:34

Sepaa taas!&lt;toru&gt; Heittää vanhoja jo poistettuja kommentteja takasin<O_o> En mä jaksa samoja kommentteja satoja kertoja poistaa >:( Kohta vaihdan kokonaan naamakirjaan.
Siinä meneekin sitten yksi vipin suurkuluttaja.

Voi hitto sentään...Perjantai 26.06.2009 10:40

Miten muutaman mekon hakeminen voi olla näin odotettu juttu, ettei edes yöllä kyennyt nukkumaan<O_o> Omituista<xD> Sitten ne ei kuitenkaan edes mahdu mulle... No, saa nähä.

RaunioillaTorstai 25.06.2009 03:32

Alotettiin hallinta treenillä. Paikalla olo oli ensimmäinen etappi. Jätin Bean perusasennosta istumaan ja kävelin 15 askelta. Bean mielestä oli kovin omituista kun ihan siinä vieressä, täysin vieraassa paikassa, oli uusia kavereita... Nosti persiin ja seisoi, käskin sen etäältä istumaan ja likka istui loppuajan kiltisti.

Sitten olikin luoksetulo. Jätin likan perusasennosta paikalle istumaan, kävelin 30 askelta, odotin hetken ja kutsuin. Tyttö tuli vauhdikkaasti ja tiiviisti eteen, josta käskin sen perusasentoon. Otettiin myös lyhyempänä luoksetulo, jolloin toi paukapää hidastelee<totinen> Sitten mä ryntäilin sitä karkuun kun hidasteli ja en edes vaatinut asentoa, vaan palkkasin kun tuli vauhdikkaasti.

Seuraavana oli vuorossa eteen lähetys, jota me ei olla ikinä tehty, kun en ole ajatellut pk-puolelle suunnata. Noh, aloitettiin muutamalla metrillä, käskysanaksi tuli "mene". Hienosti likka kirmas ja pääsi palkkakupin luokse<tuuletus>Seuraava oli vähän pidemmällä matkalla. Otin Bean perusasentoon, odotin kontaktia ja annoin käskysanan "mene". Likka kirmas palkkakupille vauhdilla<hymy> Otettiin vielä muutama kerta ja hienosti meni. Nyt aletaan tokoilun jälkeenkin ottaa tota.

Myöhemmin Bea pääsi raunioille pelastamaan kolme ihmistä. Ihmiset oli ihan maailman ihanimpia, niiltä sai lihapulliakin<virne> Tyttö liikkui hyvin raunioille, ainut vaan että astui piilon kannelle, joka rämähti ja säikkyi sitä vähän. Sen jälkeen liikkui paljon varovaisemmin, mutta ihan innokkaasti. Työsti kivasti ihmisen hajua ja ihan selvästi tunnisti sen<hymy>

Treenin jälkeen jäätiin vielä harjottelemaan telineitä ja käveltiin kasoilla, että tottuisi. Tyttö meni tikkaita, rappusia, puomeja, kaltevia tasoja, pilkko pimeisiin luoliin, huterille tasoille, talon katolle, metallisia alustoja ja kaikkea mahdollista<tuuletus> Joissain (kuten kaltevissa) sai tehdä vähän töitä rohkaisun kanssa, mutta voi sitä riemua, kun se selviytyi ja osasi<tuuletus>Likka oikein uhkui itsevarmuutta sen jälkeen<sydän> Äitin pieni pelastuskoira<rakas>

Ainiin; ohajaaja sanoi hallittavuusosiossa, että on liikuttavaa, miten innokkaasti ja ilosesti Bea tekee töitä mun kanssa<hymy> Se oli mahtavaa kuulla.

ainiin, numero2: Otettiin Bean kanssa myös hyppyestettä, vähän sen säkää korkeempaa ja siitä vielä vähän korkeempaa: hyppäs hienosti! Jätin sen esteen toiselle puolelle ja kävelin itse toiselle puolelle estettä. Sitten kutsuin sen ja sanoin esteen kohdalla "hyppy". Meni tosi hienosti, vaikka ei totakaan oltu ennen edes kokeiltu<hymy> Piti vielä A-este kokeilla. Senkin likka meni ihan tosta noin vaan. Hitsi mikä pikku-orava toi on<xD>