IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

Aurora<3Sunnuntai 31.08.2008 14:06

Kiipeilee sujuvasti tuoleille ja otti eilen neljä askelta peräkkäin<tuuletus>ihan lähipäivinä se tapahtuu<sydän>

ShoppailuaLauantai 30.08.2008 20:18

Käytiin ostoksilla, päädyttiin ostamaan uusi sänky.Hintaa tuolle kapineelle tuli 370e<ihme>Ja mun pitää ostaa siihen vielä pääty joka maksaa 69e.. Kauheen kalliita noi sängyt &lt;toru&gt; Katotaan millon saan uudet sohvat hankittua tai vaihtoehtoisesti sohvan ja nojatuolit.. Kävin suomisoffassa kattomassa kun oli alennukset, sohvilla hintaa 500-10 000e &lt;puna&gt; ei näillä tuloilla ihan heti..
sitten pitäis VIELÄ ostaa ruokapöytä ja tuolit, niitä nyt saa kivan näkösiä 90-200e (luojan kiitos).
noh, pikkuhiljaa...
IKEAssa oltiin myös ostoksilla: löytyi olkkariin uudet verhot 10e<tuuletus>leikkuulautoja,Auroralle MUSTA potta<xD> uusi tiskiharja, lelukori (kannellinen), käsipyyhkeitä 4kpl,ja sitten sellanen pyöree lasikulhokippomikälie mihin ostin pieniä kiviä ja kivan värisiä tuikkuja, se sijoitettiin olkkarin pöyälle<hymy>olkkarin taulu jäi ostamatta, se ois ollut 50-70e..sitten pöytäliinat unohtu, simppeli hylly(eli sellanen pelkkä maalattu lauta) unohtu.. rahanmeno ois hirvittävä.. maanantaina tulee jotain rahnaa ja sitten voiskin ostaa jotain pientä &lt;virne&gt; ainii, ostin kans koirille sellasen kunnon tabletin kuppien alle, siihen mahtuu molempien ruokakupit ja vesikuppi, kissoille myös oma.Kissojen oli tosin huomattavasti pienempi<xD>

Bea on ollut paljon virkeämpi ja syönytkin jotain<tuuletus>taitaa lääkkeet alkaa tepsimään

Bea pikkuinen<3Lauantai 30.08.2008 12:49

Eilen seilattiin eläinkauppoja läpi etsimässä Bealle hill`sin luonnonmukasta penturuokaa.Ikuisuus siinä meni ennen kun sitä lippulaivan eläinkaupasta löydettiin ja sekin piti tilata.Käytiin äiteen luona siinä vieressä kahvilla ja ihmeteltiin kun Bea on niin vaisu, oletettiin että oli vaan päikkäreitten aika.Kotiin mennessä pentu ei kuitenkaan alkanut piristyä ja aloitti huutamisen.Ei syönyt, ei juonut ja ripuloi.Soitettiin sitten kasvattajalle että mikä kumma voi olla, kertoi sitten että muutamalla pennulla ollut suolitulehdus; ja ei kun viikkiin päivystykseen.Matkalla Bea valahti aivan veltoksi eikä pysynyt hereillä, sen pienen ajan mitä se oli hereillä se vinkui.Perille päästessä me päästiin aika nopeasti sisään ja pentu tutkittiin. Lääkäri päätti nesteyttää pennun niskanahan alle osittaisen kuivumisen takia ja antoi antibioottipistoksen.Kotiin saatiin hakea myös antibiootit ja jotain mahalääkettä, myös erikoisruokavaliota pitää noudattaa jonkun aikaa.Eilen yöllä tuo söi jo jonkin verran,Ninjan kupista, ainut mistä kelpasi.vettäkin litki jonkun verran ja mä lusikalla lapoin sen suuhun riisin keitinvettä.
Iltapissalle päästessä se jopa jaksoi juosta<tuuletus>Yön pentu nukkui hyvin ja aamulla alkoi kamala huuto: ulosulosulos.Äsken liuotin sen antibiootin veteen ja likka ooti lääkkeen aika nätisti.kohta antamaan mahalääke ja sitten taas vettä.Zone saa ruveta keittämään seitä, riisit onkin jo keitetty eilen.Nyt se nukkuu niin autuaan näkösenä<sydän>toivottavasti olisi taas pian oma energinen itsensä<rakas>

wOhOO!Perjantai 29.08.2008 21:15

Huomenna pääsee ostamaan sängyn ja toivottavasti myös mieleinen sohva löytyy<tuuletus>

voihan ....Perjantai 29.08.2008 09:43

En edes sano mikä.Aurora on kuumeessa.
Mä en siis saanut TÄNÄKÄÄN yönä nukuttua, enkä edellisenä,enkä sitä edellisenä jne. kun omakin vointi on huono.Alkaa tää unenpuute syömään aivoja. Hemmetti mä sanon tota yöllistä huutoa kun likka herää painajaiseen..ja tänäänkin herätty varmaan ekan kerran klo 03 ja sen jälkeen joka kerta kun päässyt sänkyyn niin Aurora jotain möykännyt<suru>voi mun pientä&lt;sydän&gt; (ja voi mua)

jepajeeTorstai 28.08.2008 17:44

Odottelen pakettia saapuvaksi, muutaman päivän sisään pitäs tulla &lt;hymy&gt; tilasin netistä sellasen pienen seinänaulakon missä on sakun kuva, saan ninjan hihnat siihen roikkumaan oven pieleen<tuuletus> nii ja magneettikin oli pakko hankkia &lt;virne&gt; täytyy sitten tilata Beallekkin oma hihna naulakko kunhan löydän oikeanlaisen kuvan, oli vaan ihan väärän värisiä bordercollieita;eli mustavalkosia.

Näinhän siinä sitten käviKeskiviikko 27.08.2008 10:56

Joku kuumetauti mikä on kiertäny jo kaikki tutut, iski nyt sitte muhun<suru> Joka lihasta kolottaa ihan urakalla ja tärisyttää koko ajan<totinen>Zone joutuu kattomaan tän päivän Auroran ja koirien perään, että saan levätä kunnolla.Mä tiedän kyllä mitä tapahtuu jos en lepää nyt; mä makaan muutaman vkon sängyssä kipeenä.Otin jo burana600, jospa kohta helpottas sen verran että sais pikkasen unta.

Ei muuta

Kyllä elämä on ihanaaTiistai 26.08.2008 00:40

Kyllä huomaa että lapsen tulon myötä tottui noihin heräilyihin ja kiireaikatauluihin. Tuntuu että tän pennun kanssa on paljon helpompaa kun Ninjan kanssa aikoinaan, vaikka onkin enempi häärättävää, sillon oli vaan ninja.nyt on Aurora,Ninja ja Bea ja tuntuu paljon iisimmältä<xD> Paitsi että ninjan pentuaikoina mä olin kyllä raskaana ja oksentelin tunnin välein, ehkä se vaikuttaa myös osaltaan asiaan<jännä>
mutta kaikki on mennyt paljon paremmin kun edes uskalsin odottaa<hymy>

osaahan se pitää meteliäkinMaanantai 25.08.2008 01:45

epäiltiin jo mykäksi <xD>
ZoneBoy

Bea<sydän>