IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

RaunioituTorstai 24.09.2009 02:01

On mulla etevä pikkuriikkinen pelastuskoiran alku<sydän> Ei haitannut savu- tai meluhäiriöt, eikä häiriöihmiset. Bea on sitä mieltä, että kun töitä tehdään, niin niitä tehdään sitten kunnolla. Nih.
Tyttönen pääsi kokeilemaan jopa kytkettynä etsimistä, eikä ylläripylläri haitannut likan menoa millään tavalla<hymy> Kun se vielä oppis että sillä on takajalatkin, niin hyvä ois<virne> Se aina unohtaa raunioilla, että tasojen päälle voi loikkia.

dohTiistai 15.09.2009 00:22

miehet, heti kun akasta pääsee eroon niin täytyy etsiä uusi reikä.
Tai mielellään useampiaki, niin ei sitten yhteen kyllästy.

koiratoimintaaTorstai 20.08.2009 16:35

Kaikki menee aina muiden juttujen kanssa päällekkäin. Piti mennä veljeä katsomaan sunnuntaina, mutta en pääsekkään, kun sillon on Ninnun tottis johon oon ilmottautunut aikapäiviä sitten. Ja tietenkin samaan aikaan. Eikä toi tottis ole kun kaksi kertaa, niin ei viitsi poiskaan jäädä.

Ilmottaisivat jo että saiko Bea sen agility kurssipaikan. Tietää sitten että onko se torstaisin vai sunnuntaisin. Toivottavasti ei ainakaan mene sunnuntaisin päällekkäin vielä ton Ninnun tottiksen kanssa <O_o> keskiviikolle ei saa tulla mitään muuta, kun on rauniot.

Kolme aktiivisuuspistettäkin ois vielä haettava. Yksi tulee syyskuun alkupuolella järjestettävästä haun peruskokeen päiväosiosta. Sitten pitäisi vielä marraskuuhun mennessä kaksi hakea...

Syyskuun 20. on Bealla näyttely Hyvinkäällä. Toivottavasti se nyt kerkeää kasvattamaan turkkinsa takasin siihen mennessä.

Torstaisin ois myös hvk:n tottis, Mutta jos se agilitykurssi tulee torstaille, niin enhän mä sitten pääse käymään siellä. Eli toivottavasti se tulee sunnuntaille, mutta alkaisi vasta 13.9. jälkeen. Just sen Ninnun tottiksen takia.

Sekavaa sepostusta, mutta saimpahan stressin helpottamaan.

Jumankauta galleria!!Maanantai 17.08.2009 18:34

Sepaa taas!&lt;toru&gt; Heittää vanhoja jo poistettuja kommentteja takasin<O_o> En mä jaksa samoja kommentteja satoja kertoja poistaa >:( Kohta vaihdan kokonaan naamakirjaan.
Siinä meneekin sitten yksi vipin suurkuluttaja.

Voi hitto sentään...Perjantai 26.06.2009 10:40

Miten muutaman mekon hakeminen voi olla näin odotettu juttu, ettei edes yöllä kyennyt nukkumaan<O_o> Omituista<xD> Sitten ne ei kuitenkaan edes mahdu mulle... No, saa nähä.

RaunioillaTorstai 25.06.2009 03:32

Alotettiin hallinta treenillä. Paikalla olo oli ensimmäinen etappi. Jätin Bean perusasennosta istumaan ja kävelin 15 askelta. Bean mielestä oli kovin omituista kun ihan siinä vieressä, täysin vieraassa paikassa, oli uusia kavereita... Nosti persiin ja seisoi, käskin sen etäältä istumaan ja likka istui loppuajan kiltisti.

Sitten olikin luoksetulo. Jätin likan perusasennosta paikalle istumaan, kävelin 30 askelta, odotin hetken ja kutsuin. Tyttö tuli vauhdikkaasti ja tiiviisti eteen, josta käskin sen perusasentoon. Otettiin myös lyhyempänä luoksetulo, jolloin toi paukapää hidastelee<totinen> Sitten mä ryntäilin sitä karkuun kun hidasteli ja en edes vaatinut asentoa, vaan palkkasin kun tuli vauhdikkaasti.

Seuraavana oli vuorossa eteen lähetys, jota me ei olla ikinä tehty, kun en ole ajatellut pk-puolelle suunnata. Noh, aloitettiin muutamalla metrillä, käskysanaksi tuli "mene". Hienosti likka kirmas ja pääsi palkkakupin luokse<tuuletus>Seuraava oli vähän pidemmällä matkalla. Otin Bean perusasentoon, odotin kontaktia ja annoin käskysanan "mene". Likka kirmas palkkakupille vauhdilla<hymy> Otettiin vielä muutama kerta ja hienosti meni. Nyt aletaan tokoilun jälkeenkin ottaa tota.

Myöhemmin Bea pääsi raunioille pelastamaan kolme ihmistä. Ihmiset oli ihan maailman ihanimpia, niiltä sai lihapulliakin<virne> Tyttö liikkui hyvin raunioille, ainut vaan että astui piilon kannelle, joka rämähti ja säikkyi sitä vähän. Sen jälkeen liikkui paljon varovaisemmin, mutta ihan innokkaasti. Työsti kivasti ihmisen hajua ja ihan selvästi tunnisti sen<hymy>

Treenin jälkeen jäätiin vielä harjottelemaan telineitä ja käveltiin kasoilla, että tottuisi. Tyttö meni tikkaita, rappusia, puomeja, kaltevia tasoja, pilkko pimeisiin luoliin, huterille tasoille, talon katolle, metallisia alustoja ja kaikkea mahdollista<tuuletus> Joissain (kuten kaltevissa) sai tehdä vähän töitä rohkaisun kanssa, mutta voi sitä riemua, kun se selviytyi ja osasi<tuuletus>Likka oikein uhkui itsevarmuutta sen jälkeen<sydän> Äitin pieni pelastuskoira<rakas>

Ainiin; ohajaaja sanoi hallittavuusosiossa, että on liikuttavaa, miten innokkaasti ja ilosesti Bea tekee töitä mun kanssa<hymy> Se oli mahtavaa kuulla.

ainiin, numero2: Otettiin Bean kanssa myös hyppyestettä, vähän sen säkää korkeempaa ja siitä vielä vähän korkeempaa: hyppäs hienosti! Jätin sen esteen toiselle puolelle ja kävelin itse toiselle puolelle estettä. Sitten kutsuin sen ja sanoin esteen kohdalla "hyppy". Meni tosi hienosti, vaikka ei totakaan oltu ennen edes kokeiltu<hymy> Piti vielä A-este kokeilla. Senkin likka meni ihan tosta noin vaan. Hitsi mikä pikku-orava toi on<xD>

Pikku-OravaTiistai 26.05.2009 18:23

Mulla ja Auroralla on oma oravan poikanen. Se asuu meidän pihalla ja käy muutamia kertoja päivässä istumassa meidän ikkunalaudalla ja koputtelemassa ikkunaan<virne> Aurora pitää tästä otuksesta kovasti, eikä se muakaan haittaa, suloinen otus. &lt;sydän&gt;
Äsken orava lähti meidän ikkunalaudalta "kotiin nukkumaan päiväunia", Aurorakin halusi sitten mennä päiväunille<vink> Mahtava eläin.

rannallaKeskiviikko 20.05.2009 21:47

Vierähti mukavasti aika. Bea vietti Brunon kanssa uiden 3h.

Punnitsin muuten bean äsken, tyttö on nyt n. 11kk ikäinen ja painoa 14.6kg
Säkä viimemittauksella 47cm

Täytyy koittaa nyt lähipäivinä mitata se.

TänäänKeskiviikko 20.05.2009 17:59

On ollut ohjelmassa siivousta. Nyt on paljon kivempi olla kun koti on puhdas, ainakin suurimmilta osin<virne>
Sen kunniaksi ajattelin viedä Bean uimaan citnaltan Brunon kanssa. Bea saa sitten tuoda kilon hiekkaa mun puhtaaseen eteiseen turkissaan<jännä>

&lt;vink&gt;

(soi kovasti päässä)