IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

koiratoimintaaTorstai 20.08.2009 16:35

Kaikki menee aina muiden juttujen kanssa päällekkäin. Piti mennä veljeä katsomaan sunnuntaina, mutta en pääsekkään, kun sillon on Ninnun tottis johon oon ilmottautunut aikapäiviä sitten. Ja tietenkin samaan aikaan. Eikä toi tottis ole kun kaksi kertaa, niin ei viitsi poiskaan jäädä.

Ilmottaisivat jo että saiko Bea sen agility kurssipaikan. Tietää sitten että onko se torstaisin vai sunnuntaisin. Toivottavasti ei ainakaan mene sunnuntaisin päällekkäin vielä ton Ninnun tottiksen kanssa <O_o> keskiviikolle ei saa tulla mitään muuta, kun on rauniot.

Kolme aktiivisuuspistettäkin ois vielä haettava. Yksi tulee syyskuun alkupuolella järjestettävästä haun peruskokeen päiväosiosta. Sitten pitäisi vielä marraskuuhun mennessä kaksi hakea...

Syyskuun 20. on Bealla näyttely Hyvinkäällä. Toivottavasti se nyt kerkeää kasvattamaan turkkinsa takasin siihen mennessä.

Torstaisin ois myös hvk:n tottis, Mutta jos se agilitykurssi tulee torstaille, niin enhän mä sitten pääse käymään siellä. Eli toivottavasti se tulee sunnuntaille, mutta alkaisi vasta 13.9. jälkeen. Just sen Ninnun tottiksen takia.

Sekavaa sepostusta, mutta saimpahan stressin helpottamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.