IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

kampuksellaTiistai 26.02.2008 11:13

täällä sitä taas ollaan yliopiston hyperhienoilla koneilla dataamassa,niin kuin eräs ihminen tätä netissä istumista nimittää..olo on hieno ja aivan ihana päivä tulossa!!aurinko paistaa ja mulla on itelläni tosi hyvä olo.

muutama ihminen,jotka aikoinaan jätti tän paikan on löytäny tiensä tänne takas ja oon siitä niin iloinen,voi jutella ystävien kanssa tätä kautta ja muutenkin ihana nähdä heistä uusia kuvia yms.

eilen yks kaveri sit otti herneen nenäänsä ku oon sen mielestä vain varjo entisestäni,mut sitähän mä oon ollu jo viimeset kohta kolme vuotta.se käsitti jopa väärin mun painon,luuli,et painan 10 kiloo vähemmän ku mitä painan,oikasin kyl asiaa tekstiviestillä,mut kummasti kaverit kaikkoaa ympäriltä ku tää sairaus on enemmän näkysällä,vain tosiystävät jää,onneks semmosiakin on,mut ne,jotka ei kestä,ei pysty,tai halua nähdä mun itsetuhoista laihuutta,ne lähtee.
siihen on totuttava,en mä aio itteeni muuttaa muitten takia ihan vaan siks,että mut taas hyväksyttäis kaveriks tai muuta vastaavaa,olkoot omissa oloissaan,kyllä mulla oikeita ystäviä on ja ne tukee,vaikka ne tietää,että ne ei voi mua parantaa,mut mne ei oo jättämässä mua mun ulkonäön takia ja siitä saan olla kiitollinen,niille olen se sama heidi kuin ennenkin.
tottakai ne on huolissaan,mut ne kannustaa ja edes yrittää ja useimmiten mun sairaudesta ei edes puhuta,se on osa mua,ihan niin kuin mun yhdellä kaverilla on fyysisiä sairauksia ja vammoja,en mä niistä sille koko aikaa puhu,vaan otan kohteliaasti ne huomioon,jos vaikka tehdään jotain.ehkä siks me ollaankin sen ihmisen kanssa niin hyviä ystäviä,kun kumpikin tietää,että se sairaus on osa sitä ihmistä,väliullä vähemmän välillä enemmän.

siksi olen kiitollinen jokaisesta ystävästä,joka mulla on ja joka ei karsasta mua tän sairauden takia.kiitos siitä kaikille,ne jotka ovat ystäviäni,lukevat kyllä tämän tekstin tietäen,että tämä kirjoitus koskee juuri heitä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.