IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

ajattelen,siis olen..Keskiviikko 24.11.2010 16:16

mä ajattelen paljon.mä tunnen paljon.mä toivon paljon.mä uskon ja tiedän,etten voi ajatuksellani muuttaa asioita.mä voin toivoa ja pyytää,että kaikki vielä muuttuu.
olen luopunut paljosta ja saanut tilalle paljon enemmän ja parempaa. kunpa voisin edes osan siitä kaikesta hyvästä tuoda myös sinulle.
olen aina täällä ja ajattelen aina sinua ja toivon aina,että joskus vielä toisin sinulle elämän,jonka vuoksi kannattaa taistella.

tiedän,että on asioita,joiden puolesta kannattaa taistella,koska olen tehnyt niin myös itse.
maailmassa on asioita joita saa ilman taistelemista,mutta ne asiat joita minulla on tarjota eivät ole maailmasta. asiat joita ei saa maailmasta saa myös helposti,mutta niistä kannattaa myös taistella ja niiden takia kannattaa nähdä vaivaa,sillä ne ovat kaikkea muuta kalleimpia asioita.

mitään et tule menettämään,vaikka tavoittelisit kaikkein tärkeintä,päinvastoin.tulet saamaan enemmän kuin olisit ikinä voinut uskoa todeksi,sillä tie joka kulkee totuudessa vie perille ja sen tien varrella on paljon nähtävää,koettavaa ja mukaan saatavia rikkauksia,joita mikään muu tie ei voi tarjota edes.

olen paljon rikkaampi,vaikka minulla ei olisi yhtään rahaa ja onnellisempi,vaikka en pystyisi ostamaan mitään,sillä parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia,niitä ei voi ostaa,mutta niitä voi ja kannattaa lahjoittaa muillekin,sillä ne eivät tule loppumaan,vaan ne lisääntyvät,mitä enemmän niitä käyttää..

elämän suuria salaisuuksia.yksinkertainen totuus,joka sisältää niin paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.