IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

hyviä uutisiaKeskiviikko 19.03.2008 15:14

eilen oli sitten se hetki,jolloin lääkäri naputteli ja koputteli vatsaa ja kuunteli sydntä ja keuhkoja ja tietysti myös mut punnittiin.veriarvot oli ok,joku ravitsemustilan arvo oli alhainen.sen pitäisi olla 2,ku mulla se oli 1.4...
sanoin lääkärille suoraan,että meidän näkemykset mun tilanteesta eroaa täysin ja että en halua nostaa painoa,enkä myöskään näe syytä jatkaa käyntejä siellä ja yllätyksekseni lääkäri oli kanssani samaa mieltä mikä oli yllättävää,vaikka tiedän kyllä,että koska olen täysi-ikäinen,eikä painoni ole liian alakantissa,ni ei ne voi mua tahdonvastaisesti yrittää parantaa.lääkäri kehoitti vaan proteiinia lisäämään ruokavalioon ja syömään vitamiineja ja ottamaan sitten yhteyttä,jos tilanteeni muuttuu siten,että itse haluan parantua tms.

myös ravitsemusterapeutti sai kuulla minun rehellisen kartoituksen siitä,että en halua painaa edes 40kg:ta ja että pidän ylärajana tällä hetkellä sitä 38,tietäen,että se on vähän,mutta että en ole motivoitunut paranemaan tästä tilanteesta.rehellisesti mainitsin myös tavoitteeni laskea painoa vielä 3 kiloa siihen 35 asti ja silti sain ns. vapautuksen käydä kontrolleissa enää jatkossa.

nyt vain pitäisi lisätä proteiinin saantia ja tofu/soija olisi hyvä.myös kalaa ja kasviksia tulisi syödä,eli tonnikalaleipiä kurkkuviipaleiden kera siis ja tofujäätelöä silloin tällöin.kuulostaa ihan kohtuulliselta,ottaen huomioon,että en liho niitä tuotteita syömällä,koska sisällytän ne normaaliin ruokavaliooni vain lisätäytteiksi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.