IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

miehistä on harmia!!!Perjantai 28.03.2008 18:34

mieheni soitti linnasta,kun olin jättäny sille soittopyynnön erään toisen asian takia.
me ollaan eroamassa,mut nyt tämä mun mies pyyskin harkitsemaan eroa,mitä en kyllä aio tehdä.haluan eron,koska se ihminen on yksi niistä miehistä,jotka on mua satuttaneet ihan kunnolla.jopa niin pahasti,että naimisissa kerettiin olla melkein vuos,kun tämä mun mies mun poissaollessa löys uuden naisen.mä odotin sitä 6kk sen edelliseltä tuomiolta ja se ei voinu odottaa mua 5 viikkoa minkä olin poissa.
oli sekoillu kamapäissään ja menny pettämään mua jonkun pirihuoran kanssa.ite vielä ensin halus eroa ja nyt ois tahtomassa mua takas,mut sitä virhettä en enää tee,että vedän eropapereita pois.
parempi vaan että erotaan.se mies on muutenkin kaivanu itelleen kuoppaa jo pidemmän aikaa ja on vain ajan kysymys,milloin joku sen sinne kuoppaan pistää..

aion olla sinkku tai siis vielähän mä olen naimisissa virallisesti,mut harkinta-aikaa on tonne kesäkuuhun ja aion heti kun mahdollista,ni vahvistaa mun halun eroon.

ajatella,että 24 vuotiaana kokenu jo avioliiton,toisen naisen ja avioeron,jee!!!hyberkiwaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en aio vilkaistakkaan miehiä pitkään aikaan,vaikka kieltämättä kuolaan yhtä laulajaa,joka on vielä samasta kaupungista..superseksikäs pitkätukka,ihana miehinen murina ja se musa,mitä ne soittaa,ah!!tuplabasarit ja kitarariffit yhdistettynä synkkään mustaan metalliin...se vaan on musaa,joka kolahtaa muhun,kuten cradle of filth ja dani,se laulaja...

mä olen tämmöinen synkistelijä,musamaultani,vaikka muuten oon itse päivänpaiste heheeeeee.

nuorempana sitä vasta synkkää olikin.oli vaatteet on mun aatteet-tyylillä,eli mustaa paitaa ja hametta,niittivöitä -ja koruja ja pentagrammeja,ristejä alaspäin ja riimua ympärillä monta metriä.meikki oli kaiken a ja o,mustat silmät ja huulet ja valkoinen iho.vampirismiä ja saatananpalvontaa..
onhan ne edelleen osa mun elämää,mut oon huomannu,että enää ei oo sitä tarvetta tuoda sitä esiin niin voimakkaasti ulkonäöllä,vaan se on muuntautunut lähinnä ajatusmaailman sisälle.toki käytän vielä mustia vaatteita,risti alaspäin kaulassa ja mossaamaan heti kun kuuluu tuplabasarijytinää..............tuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mutta meikkiä en juurikaan käytä ja muutenkin saatan olla liiankin sosiaalisen oloinen aina välillä hih..

tulipahan taas eepos.tätä se teettää,kun ei oo päässy aikaisin päivällä/aamulla tietokoneelle.asiaa olis vaikka kuinka ja onneks tämä paikka on vielä ainakin tunnin auki...

tuli muuten tänään pestyä kotona ikkunat.se on mainitsemisen arvoinen seikka siksi,että olen viimeksi pessyt ikkunat asunnostani,kun muutin sinne ja siitäkin on jo kuusi vuotta,eli voitte vain uskoa,että monta kertaa piti pesuvesi vaihtaa.en olis uskonu,että ne nyt niin paskaset olis ollu,mut kyllä vaan ja vieläpä sisäpuolelta...entäs kun pesen ulkopuolet???luulen,että tarvitsen painepesurin vähintään siihen hommaan....
tänään vielä imurointi ja lattioiden pesu ja onneksi illalla on sauna.eilen olin jo tässä päivässä ja olin jo menossa saunaan kun tajusin,että olin väärässä päivässä.tänään ei parane sitä missata,olo on aika likainen kun on siivonnu ja siivoan lisää,kunhan kotiudun täältä netin ihmeellisestä maailmasta..
vampirellah:KUITTAA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.