IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Varjomaailman nettiryhmä nuorille tulee taas! Jos aikuisten juominen yhtään askarruttaa tai huolettaa, ryhmä on tarkoitettu juuri sinulle. Toki ryhmässä puhutaan paljon muustakin elämästä.

Ryhmä kestää kolme kuukautta eli 29.8.–25.11. Ryhmässä pääsee juttelemaan sekä kokeneiden ohjaajien että muiden samassa tilanteessa olevien nuorten kanssa. Mukaan tulee kolme ohjaajaa ja kymmenkunta suunnilleen 12–18-vuotiasta nuorta, joiden kotona juodaan liikaa.

Keskustelujen lisäksi ryhmässä tehdään pieniä tehtäviä ja selvitetään yhdessä, mikä konsti tai palvelu parhaiten auttaisi jatkossa kutakin ryhmäläistä. Ryhmän aikana järjestetään myös chat-iltoja, joissa pääsee juttelemaan muiden ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa reaaliajassa. Osallistua ja kirjoittaa saa sen mukaan, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Mukaan ryhmään pääset rekisteröimällä itsellesi nimimerkin Varjomaailmaan ja ilmoittamalla sen joko sivuston inboxin kautta Varjomaailman ohjaajat -vastaanottajalle tai sähköpostitse osoitteeseen varjomaailma@a-klinikka.fi. Kerro myös ikäsi, sukupuolesi ja mistä kuulit Varjomaailman ryhmistä. Täältä löydät tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja ryhmistä. Voit myös kysyä sähköpostilla mitä vain ryhmään liittyen.

Lämpimästi tervetuloa!
terkuin syysryhmän ohjaajat Riikka, Leni ja Tuuli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.