IRC-Galleria

vilzu5v

vilzu5v

on Facebookissa.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Paljon mietittävää.Perjantai 28.10.2005 00:52

Ensinnäkin, kukahan helvetti tätäkin tulee joskus lukemaan? No eniveis:

Tänään oli hieno päivä. Vaikka raappasinkin sladdi otsassa auton ikkunoita, niin töissä oli jo piristämässä uusi Rammsteinin platta. Se on hieno levy. Se saa pään heilumaan ees taas. Ihan niin kuin tennis.

Yleisön painostuksesta kirjoitin Tuhma-lehteemme keikka-arvostelun viime lauantaisesta 51 Koodia -orkesterin Savitaipaleen keikasta. Sen jälkeen mietin, että ensi Savitaipale-reissulla saan todennäköisesti turpaan ja olalletaputuksia. Paska nakki - toiselle kun kumartaa, niin toiselle pyllistää. No mutta turpaan ja pesää saa harvemmin, niin kyllä sen kestää. Tai ne molemmat.

Kaiken muun hyvän lisäksi sain tilattua tänään ison läjän itse suunnittelemiani paitoja, jotka on jo herättänyt laajaa kiinnostusta... tai no... ainakin Kuosi-Kaisa tykkää. Ja Kaisa onki kivempi ku monet yhteensä! <3 Sydämen kohdalla luodinreikä, josta valuu verta. Cool. Angstia, prkl! Vaikka oonkin kiva poika ja hauskakin joskus. Tämän jälkeen kävin miettimään, mistä ihmeestä revin rahat paitoihin, kun ennakkotilauksia on niin vähän. Lopetin miettimisen.

Loppuillan mietin, että olen ihan kohta Slovakiassa! Palmujen, pyramidien ja vapauden patsaan luvatussa maassa. Tai niin myö Janin kanssa ainakin muisteltiin... paree olla hieno reissu.

Koko päivää jaksoi piristää Työvoimatoimiston sivuilta löytynyt työpaikkailmoitus. Laitilan virvoitusjuomatehdas haki täyspäiväistä Kukon panijaa. Ja ne maksaa siitä vielä palkkaakin! *vink vink*

En mie jaksa enää. Loppus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.