IRC-Galleria

vilzu5v

vilzu5v

on Facebookissa.

Häpi häpi zoi zoi!Tiistai 08.11.2005 23:11

Bisnekset luistaa ja kuntokin on vallan mainio!

Uusi Jumbo nähty; on se iso ja kaunis. Illalla kuntoilua ja viemärin avausta. Sen lisäks, ettei se oo muutenkaan kivaa, kun hiukset lähtee päästä, niin sekin vielä, että viemäritkin menee tukkeeseen tupeista. Mutta pikkuvikoja. Voitte viedä Vilsun hiukset, muttette pilkettä silmäkulmasta ja hymykuoppia!

Tänään on ensimmäinen päivä, kun mietin tosissani, että miks ihmeessä näitä tänne kirjoitan. Ja keksin, että näitä on kiva lukea vuosien päästä... ja nää säilyy varmaan pari kuukautta max. =D Pieni oudostaminen hiipi mieleen. Puhalsin sen pois. *puuuh puhhhsllsrsrsr* (<- ko. puhallus)

Sen lisäksi mietin, että olen hieman huolissani Kaisan unimaailmasta niin kiehtova kuin se sinällään onkin... ja vielä senkin lisäksi mietin, että huolestuneisuuttani lisää, että joudun jakamaan yösijan kyseisen bileneidin kanssa ens viikonloppuna. x)

Mutta huoleni haihtuu samantien, kun mietin, että ensi viikonloppuna TaNpereelle ja siellä on kaksi kultaakin kalliimpaa ystiä, joiden kanssa ei oo koskaan tylsää! <3

Rauhaa ja rakkautta, ipanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.