IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 04.11.2005 16:21

Tänään oli tyhmä aamu. Mua väsytti ja ärsytti kaikki ni en jaksanu lähtee kouluun, mulla olis ollu kyl yks sellanen esitelmä mut ei voi mitään.. oon nyt istunu monta tuntii koneen vieres ja oottelen et olli tulee hakemaan mut ni päästään lähtemään boardexpoon. mahtaakohan sieltä löytyy mitään. illalla pitää tulla takas kotkaan ku toi olli ei kuulemma voi majottaa mua mihkään.. no ei voi mitään.. vois kattoo sit vaikka kill billit putkeen=)..

mut nyt jatkan odottamista..

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 22:15

Eilen sattui ja tapahtui melkeen kaikkea, aloteltiin matin kanssa hiukan viien jälkeen. Duunattiin paljon erilaisia drinkkejä ja silleen. käytiin lenkkisaunassa ja löydettiin baariinki vast viittä vail kolme.

Todettiin illan aikana et minttuviina ja jekku maistuu hammastahnalle. siispä muista pestä hampaat ennen ku meet juttelemaan sen baarin kauneimman tytön kanssa.Kaikkeni annoin.

Heipä hei rakas päiväkirjaXD.. juuhKeskiviikko 02.11.2005 17:51

voi berberi..
meillä oli tänään kemian välikoe.. reisillehhän se meni ja kunnolla.. saatiin ottaa oikeen lunttilappu mukaan.. mut silti.. mut en ollu ees kyl ainoo=)..
kai sitä on "pakko" lähtee illalla hiukan ottamaan kuppia ku kismittää.. pian on pakko syyä, pakata juotavat ja lähteä tuonne noin..

niih ja tulispa talvi pian.. tai no ei ihan viel, mulla ei meinaan oo lautaan siteitä vielä.. mut perjantaina alkaa talvikausi ku on skiexpo.. niin ne sedät on luvannu..

ps. jos jollain on burtonin hyväkuntoisia siteitä ni voisin olla kiinnostunu..
- Vanhemmat »