IRC-Galleria

whitehunter86

whitehunter86

Rockriiviö

UnelmaKeskiviikko 05.04.2006 21:58

Joku sanoi joskus minulle että jokaisella on unelma.purskahdin nauruun todeten niiden olevan itsepetosta ja kertoilin kuinka minun unelmani kuolivat.
Jos nyt muistaisin kenen kanssa tämän keskustelun silloin kävin pyytäisin ehkä salaa anteeksi,kyllä minulla sittenkin taitaa edelleen olla unelma.Yksi ainoa mutta sitäkin vaikeampi saavuttaa minun tilanteestani.Unelmani on vapaus.En tiedä miltä haluan vapaaksi,enkä tiedä kuinka vapaa haluan olla mutta vapaus on saavutettava.Uskon että kun se päivä koittaa,tunnen myös sen koittaneen.Sen on pakko olla suuri tunne,sellainen joka liikuttaa sitäkin joka on sisältä kuollut.Sen on pakko jopa herättää se kuollut uudelleen henkiin.
Pelottava ajatus.Vapaudessa vaanii vastuu.Silti se on jotain mitä haluan.Kesti kauan ymmärtää se.Huomasin vain olevani onnellinen vapaiden puolesta,tavallani hieman kateellinenkin heille.
Elääkö jokainen luomassaan häkissä kunnes onnistuu murtautumaan ulos sieltä?Minä elän ainakin..toistaiseksi.Minun vapauteni lähestyy.Tiedän sen.Nyt on vaan odotettava hetkeä murtaa kalterit ja juosta vapauteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.