IRC-Galleria

zelurs

zelurs

markiisi taivaanrannan

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 01:55

Kolme lähes 12 tuntiseksi venähtänyttä kuvauspäivää takana, mutta nyt leffa on purkissa. Tai no ei kokoaikaa ole tullut kuvattua, mutta kuitenkin tehtyä työtä leffan eteen. Nyt on aika hyvin mehut lopussa. Murphyn laki pitää pelottavasti paikkansa. Mitä tiiviimpi aikataulu sitä enemmän asioita menee pieleen. Kuvauspaikan muutoksia, teknisiä vikoja, unohdettuja asioita, näyttelijän sairastuminen ja viime hetkeen asti muuttuvat säätiedotukset, mutta onneksi ei mitään mistä ei olisi selvitty.

Eilen oli kyllä niin perisuomalainen kuvauspäivä.. vimmainen tuuli ja sade pieksee vasten kasvoja, joka puolella harmaata, kaikki mikä voi olla märkää on sitä ja siinä sitten kamera on suojattu omalla "sadetakillaan", ylimääräisellä sadeviitalla ja yhden tyypin tehtävänä oli pitää kahta sateenvarjoa kuvaajien suojana.. Onneksi sentään näyttelijät olivat sadeasujensa ja kaasunaamareiden takana suojassa tältä mukavalta loppukesäiseltä säältä.

Nyt sitten pitäisi piiloutua vielä pariksi päiväksi editointikoppiin ja katsoa syntyykö kuvatusta aineistosta esityskelpoinen elokuva..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.