IRC-Galleria

zelurs

zelurs

markiisi taivaanrannan

Uusimmat blogimerkinnät

musiikkia korvilleniKeskiviikko 30.08.2006 18:25

Everandaday tuuppasi haasteen, mikäs siinä

Haaste

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat kolme henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Everandaday: "Miten mä voin listata VAAN seitsemän?"

niinpä...

listaa pukkaa, eikä missään kummallisessa järjestyksessä (tai sitten juuri siinä..)

1. Gary Numan: oikeastaan koko tuotanto kolisee tällä hetkellä, mutta jos pitää sanoa vain yksi niin joku biisi Purelta, vaikkapa Pure tai sitten vanhasta tuotannosta ikipopittava Cars
2. Maj Karma - Ukkonen, itse nimikkobiisi vaikka tuo uusin levy on kokonaisuudessaan aika helmi.
3. Don Johnson Big Band - No. 2 At The Hamburg Concept, suhtaudun hieman ristiriitaisesti poppoon uusimpaan levyyn, mutta tämä biisi siltä on puhdasta liekkiä!
4. Akira Yamaoka - Black Fairy, Yamaoka on ollut voimasoitossa siitä lähtien kun näin Silent Hill -leffan, erään parhaimmista kauhuleffoista ikuna.
5. Mariska - TäysiQ(homo homini lupus), Mariska iski trip hopillaan takavasemmalta niin että taju lähti.
6. Das Ich - Destillat, alkuperäinen saa bilejalan vipattamaan, mutta VNV Nationin remixin kuullessaan ei vaan pysty olemaan tyynen rauhallisesti paikallaan.
7. Musta Paraati - Johtaja, sydän meni viime keväänä. Ai että 80-luvulla tehtiin hienoa musiikkia: sisters of mercy, musta paraati, gary numan, einstürzende neubauten, joy division ja listaa voisi jatkaa vielä pitkälle, niinkuin tätä nyt soivien listaa, mutta yritetään pysyä nyt aisoissa. Ja otan piakkoin yhteyttä haasteen jatkajiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.