IRC-Galleria

zelurs

zelurs

markiisi taivaanrannan

Uusimmat blogimerkinnät

Acoustic LadylandKeskiviikko 14.03.2007 02:00

Satuinpa eilen katsomaan Musiikki-TV:n. Harvoin sitä katselen, mutta eilen sattui olemaan sopiva hetki ja kun kerran oli valtavirrasta poikkeavan musiikin ilta, niin päätin katsoa josko sieltä tulisi mitään kuunneltavan arvoista. Ja tulihan sieltä, Acoustic Ladylandin Cuts & Lies -video. Nimen olen joskus aikaisemminkin kuullut, mutta en bändistä sen enempää ole ollut tietoinen. Ensimmäinen reaktio oli, että no jaa ihan kivan kuuloista poppistahan tämä, mutta kun saksofoni pääsi ensimmäisen kerran ääneen niin johan huomio kiinnittyi. Aivan mahtavaa jazz-poppia (jossa pop -sanan käyttö on arveluttavaa), joka lopussa yltyy hyvinkin Nine Inch Nails:maiseen tunnelmointiin.

Tänään kävin sitten tsekkaamassa bändin kotisivut, jossa saa kuunnella heidän uusinta levyään vapaasti. Täytyy sanoa, että mielenkiintoisen kuuloista jääzziä. Tosin olisin toivonut enemmän tuollaista Cuts & Lies:n tyylistä kamaa; se kun uppoaisi tuon the Knifen seuraan nyt paremmin kuin hyvin.

Eli kannattaa tsekata sivut www.acousticladyland.com jos mielenkiintoinen jazz-rymistely kiinnostaa. Sivuilla on myöskin ladattavissa tuo Cuts & Lies -video, joten tsekatkaapa sekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.