IRC-Galleria

juuuuuMaanantai 01.10.2007 02:11

Huomenna pitäis taas mennä töihin. Tuntuu ettei jaksais, mut on se oikeestaan ihan mukavaa. Perjantaina kävin yhden kaverin luona, jota en ole nähny pitkään aikaan. Oli meillä kyllä hauska ilta..=)

On kyllä kiva olla kotona.. Tarkotan sitä et pitkästä aikaa mä tunnen jonkun paikan olevan mulle se koti. En mä edes miettiny asiaa vähään aikaan, mut ku multa kysyttiin tänään, et tuntuuko musta siltä et oon kotona.. Oli ihan kiva vastata myöntävästi..=)

Pitäis ehkä riidellä vähän useammin, et sais tehdä sit sovintoo..=)
Eihän nyt sellaista ihmis-suhdetta ole olemassakaan, jossa ei joskus jotain pientä konfliktia tule.. Mut jos osaa myös katsoa peiliin ja myöntää joskus olleensa tyhmä, tai väärässä, niin kyllä ne asiat yleensä siitä selviää.

Musta on niin hienoo, ku mulla on niin paljon hyviä asioita mun elämässä. Paljosta saan olla kiitollinen ja koitan osata arvostaa asioita niiden ansaitsemalla tavalla.
Mulla on paljon hienoja ihmisiä mun elämässä.. Mun lapsuuden perhe.. Äiti, isä, veljet ja sisko..Niistä lähtee se mikä mä oikeesti olen.. Mun oma perhe... Mun rakas, joka on näyttänyt mulle tämän maailman hienoudet aivan uudessa valossa.. Ja pari kossia, joiden kans on niin mukava touhuta.. Mun ystävät.. Mä voin olla onnellinen että mulla on todella hyviä ystäviä jopa useampia... Niiden luo on aina helppo mennä, kun voi vain aloittaa taas siitä mihin on joskus jääny.. Me nyt ollaan vähän levitty ympäriinsä, mut yhteyttä pidetään.. Aina..

Nämä mun elämän peruspilarit antaa mulle sitä voimaa selvitä kaikesta. Tässä maailmassa on paljon pahaa, eikä ole aina niin helppoo koittaa olla mahdollisimman hyvä ja rehellinen. Jos mulla ei noita ihmisiä olis, niin en varmasti jaksaiskaan. Ja voin olla ihan varma siitä, että jos mun tarvii joskus jotain tukea saada, niin näistä ihmisistä sitä löytyy.. Koko ajan ne sitä tekee.. En mä sitä valttämättä edes tiedosta..

On tää elämä oikeesti ihan ihanaa...=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.