IRC-Galleria

35+0Sunnuntai 15.02.2009 23:09

woo 5viikkoo laskettuun. ja enää oikeestaa 5 päivää koulua jäljellä! :P nyt on vaan ma-ke koulua ja sit to-ti vapaata. to kokkolaan:)) ja ollaan sit varmaan siihe ti asti :)
viikolla olin taas neuvolassa
12.2.09 34+4
paino 70,1, eli oon laihtunu 300g:o ounou.
RR 117/80
Hb 111, eli sain käskyn ruveta syömään lisärautaa
Sf-mitta 30,5
sikiön pulssi +135, liikkeet ++
näin. elikkäs kaikki iha ok. pitää vaa yrittää tankata ruokaa oikee urakalla ettei enempää painosta lähtis:) muutaman viikon päästä sit synnytystapa-arvio. saa nähä mitä tuumaavat =D ainaki neukkutäti sano et sirolta vauvalta vaikuttaa ku kokeili. ettei ainakaa lähellekkää 4.kilosta oo tulossa niinku ite olin:D pitkä vauva saattaa olla. mutta siitä tarkemmin sit saa tietää sit siinä arviossa. huvittais kyllä päästä viel yhteen ultraan:P saa nähä.
koulussaki meni viikko iha ok, ma oli lääkelaskutentti ja läpi meni:P huh. oon yrittäny olla ahkera nyt ennen lomaa ettei jäis mitää tehtäviä tekemättä. yks iso työ tosiaa ois viel että saa nähä..
huomenna käyn hopsi-asioita järkkäilemässä. tietää sit ku meinaan takas kouluelämään palata et mistä jatkaa:P samaten se et jos saisin viel tehtyä jtn töitä tän kevään aikana ettei menis iha hukkaan tuo ku oon kuiteski läsnäolevaks ilmottautunu.
vauva ollu melko passiivinen, ei varmaa oo enää turhan paljo tilaa liikkua. raasu. hikkaa kyllä senki edestä sit:D ristiäisjuttuja vähä selvitin jo ja semmosia..
mutta eipä tässä mitään ihmeempiä. ystävänpvä oli ja askartelin voovalle yhen hienon jutun:P ja sit käytii ravintolassa ja leffassa.jee. <3
soronooo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.