IRC-Galleria

37+0Sunnuntai 01.03.2009 23:59

3 viikkoa enää laskettuun ja VIIMEISTÄÄN 5 viikon päästä meillä on pieni palleromme täällä<3 :D toivottavasti ei kuitenkaa tarvii nii kauaa ootella. mun puolesta sais tulla vaikka heti. taino okej, perjantaina vasta ku on muutama koulutehtävä viel tekemättä x) juu ja neuvolassa kävin viime viikolla ja oli synnytystapa-arvio.
25.2.09 36+3
paino 70,1 eli ei mitään tullu viime kerrasta. ihmettelen:|
RR 124/85
sf-mitta 31
sikiön syke +138, liikkeet ++
oli kyl nii ufo käyntiikerta ettei ikinä. oli joku harjottelija siel terkkarin puolella. ei tienny yhtää mitä tehä nii opastelin sitte sitä siinä xD ja sit jouduin neulatyynyks ku sen piti harjotella pistämistä. au. onneks ei paljoa kirpassu:D ja sit lääkäri oli joku aivan helvetin nuoren näkönen akka joka ei vaikuttanu iha siltä et tietäs asiansa. nooh. ronkki sitte melko kovakourasesti alakertaa ja sano et vauva tooosi alhaalla muttei viel paikat auki ja kaulaaki viel. no, eipä mulla oo ollukkaa oikeestaa oikeita suppareita. tuon hoidon jälkeen tuntu et olis valahtanu vielki alaspäin ja alkaa oleen nyt sit vaikee kävellä. alan vaappumaan sillee ärsyttävästi varmaa pian. yöh:D sano kans et vauva vaikuttaa alle 3kiloselta. hyvä vaan, ei tarvii kovin paljao enää tulla painoa toukalle x) sitte vaan off you go ja se oli siinä. oli vähä pettymys kyllä, odotin vähän enemmän mut nojoo.
viime viikko näköjään jäiki välistä ku oltiiin siel kokkolassa eikä oikeen ollu aikaa kirjotella tänne. mutta joo, kokkolasssa oltiin ja se oliki sit viimenen reissu sinne ilman vauvaa:) saa nähää sit et matkataanko sinne sit vasta ristiäisten aikoihin vai miten. ristiäiset luultavasti sit toukokuun alussa:) tosiaan tultiin sit tiistaina takas kotia ja sit oliki vaa ke, to ja pe koulua:) eli nyt olllaan sit virallisesti mammalomallla! mahtavaa. saa nukkua!!:D viel ku pystyy. muutama juttu tosiaan viel kesken mut yritän saada ne viel tehtyä tässä ennenku vauva punkee maailmaan.. nyt on sit viimesetki ostokset tehty vauvaa varten niii ei auta ku odotella:) ei oo kyl minkäänlaisia tuntemuksia siitä et tää olis kohta tulossa, päinvastoin. luulen että menee lasketun ajan yli het kunnollla. toivon kuitenki ettei. mut tosiaan ku ei oo mitään suppareitakaa viel ollu niii huhhuj. noojoo, ens viikolla sit ois taas neuvola, nyt alkaaki oleen niitä viikottain:) saa nähä sit et mitä se hemoglobiini näyttää ku oon tuota rautaa nyt syöny ahkerasti.
momooo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.