IRC-Galleria

38+0Sunnuntai 08.03.2009 18:01

Haudi.
Ja enää 14 päivää laskettuun:) jee. ja tajusin että täytän ite viikon päästä:o herregyyd. olin iha unohtanu. niin ja hyvää naistenpäivää! :)
neuvolassa taas käyty.
5.3.09 37+4
paino 71,0 woo noussu! :D
RR 107/84
sf-mitta 31.5
sikiön liikkeet ++, syke +155
ja ens viikolla sit taas uusiks. blaa. taino toivottavasti ei tarvis jos tää pikkuelikko älyäis tulla maailmaan;) mutta. uskon ettei se tuu tapahtuun viel pitkään aikaan:[ uskon että menee sen muutaman viikon yli lasketun ja sit joutuu käynnistään. positiivinen asenne:DD ei mut ku ei oo ollu mitää supistuksiakaan. kait. eilen oli semmonen härö olo ja maha oli semmonen kummallinen ja jomotti. mut sitku pääsin sänkyyn asti nii meni ohi. en sit tiiä et mitäköhän se oli. mut toivottavasti jtn mikä kehittäis tilannetta:D
sain tehtyä viime viikolla viimeset koulujututki. en kunnialla mut sainpahan tehtyä ainaki:) ja nyt on sit virallisesti lomaa! mahtavaa:) pitäs vaan keksiä jtn tekemistä et sais ajan kulumaan ku tuo voovaki meinaa viihtyä vähä turhanki hyvin tuol töissä. oon alkanu kutoa vauvalle nuttua että jos siihen sit keskittyis. ja viimenen stephanie meyer menossa<3 oioi. kämppä melko siisti kokoaika ku ei oo muuta tekemistä ku siivota:DD sais ikkunat pestyä viel joku pvä nii olis hjuva.
juu mut ens viikkoon taas. jos nyt olio on mahassa viel sillon. niinku luulen että on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.