IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai taas kohtaKeskiviikko 19.08.2009 21:43

Lauantaina pitäisi mennä keikalle soittamaan. Koottiin yhtye 1,5 viikkoa sitte. Ollaan keretty pitämään yhdet treenit. Perjantaina pidetään toiset. Soitettavia kappaleita ois noin 30-40. Suurin osa on uusia kappaleita melkeen kaikille soittajille. Soitannollisesti en oleta etteikö me osattais opetella tommosta määrää kappaleita päivässä, mutta saattaapi olla pikkusen kappaleiden alut, välit ja loput hakusessa muodon puolesta. Eli tuliks nyt soolo vai loppuks tää biisi tähän? Mmm.

Ja biisilista ei oo edes valmis vielä. Nähtävästi sen laatiminen jää mulle, koska oon ainoo soittaja, joka on nyt lomalla. Muut on töissä tai sit jossain perhanan Italiassa. Sit pitäis myös tehdä kaikille nuotit. Pakko tehdä käsin ja kynällä, koska ne nuotit, joita mulla on käsillä on väärissä sävellajeissa, ja mä en ala luottamaan siihen, että ruvetaan transponoimaan puolituntemattomia kappaleita kännissä huonossa valossa livenä päässä, kun ympäristössäkin on miljoona ja yksi häiriötekijää. (Eikä vähimpänä häiriötekijänä melkein varmasti juhlien järjestäjä, joka lupaa vetää kaikki turpaan jossain vaiheessa iltaa.)

Tää on niin nähty ennenki. Hirvee häslinki ja sit kuitenki kaikki sujuu. Tulevaisuudessa vois kyllä ehkä ottaa vastaan noita keikkoja pikkusen pidemmällä aikataulutuksella.

Juokse sinä humma...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.