IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
13.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 504 (1.7.2008 alkaen)
Koko
30 jäsentä
Tyttöjä: 8 (27 %)
Poikia: 22 (73 %)
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,6 vuotta
Ylläpitäjä
Lixie
Valvojat
killerpop, px, ultrix, Lixie

Jäsenet (30)

Kuvjan_fSabbejokseenkinIdscuZtaneVeikkoUolevipxLixiekillerpopLuukasMiMMu`silmäpussiErno-PetteriHariozV-Vartija
« Uudemmat - Vanhemmat »

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANALauantai 21.12.2013 00:08

matkaporukka!

killerpopKalasatama.Luonut: killerpopLauantai 14.07.2012 03:13

Harmi kun tästä webbikamerasta ei näe, paljonko ihmisiä turhautuneena menee metroasemille odottamaan ei mitään: http://www.kalasatamankeskus.fi/rakentaminen - viimeinen metro meni jo.

Etenkin kun on raitioliikenteessä jotain kiskotöitä ja vaunut poikkeusreiteillä, pysäkit huputettuina ja tiedotteita katoksissa, niin silti niihin kerääntyy kummasti odottajia.

Harvinaisen hyvälaatuinen webbikamera tuo varsinkin noin suureksi kuvaksi. Ehkäpä tuota työmaata tulee seurattua vielä enemmänkin.
Kunhan tässä herään parin tunnin päästä, olisi tarkoitus lähteä tien päälle.
Reitti kulkee seuraavasti:
  • 06:05 Tampere - Keuruu 08:00
  • 08:45 Keuruu - Jyväskylä 10:00
  • 11:00 Jyväskylä - Uurainen - Saarijärvi 12:05
  • 14:15 Saarijärvi - Äänekoski 14:55
  • 15:50 Äänekoski - Jyväskylä 16:30
  • 17:15 Jyväskylä - Tampere 19:40

Edellinenkin kerta Keuruulla, oli kovin lumisissa maisemissa. Pientä pakkasta on luvattu nytkin, niin Multian tienoille kuin Jyväskyläänkin.

Kuvaamisen kannalta vain pitää toivoa, ettei tuota lunta tipu yhtään enempää.
Joukkoliikenne on ilmaston kannalta tärkeä asia, mutta myös kaupunkiympäristön. Mitä muistetaan New Yorkista tai Lontoosta? Subway, Undergound tai Metro. Jo Tukholmassa on nautinnollisen vikkelä ja toimiva joukkoliikenne, mitä siellä olen kulkenut.


Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteestä jäävät liian usein mieleen epäkohteliaat kuskit, likaiset penkit tai aikatauluista myöhästely. Vaihdot eivät suju vikkelään ja joskus eivät ollenkaan. Itä-Vantaalta ei pääse länteen kuin päivisin. Ei, vaikka työt loppuisivat keskiyön jälkeen.


Tilanne ei ole näin paha, mutta se voisi olla parempikin. Lippujen hinnat voisivat olla alhaisemmat, liityntäyhteydet juna-asemille olemassa kaikkialta nopeasti ja julkinen liikenne päivittäistä yksityisautoilua käytännöllisempää.


Joukkoliikenteen houkuttelevuuden ja tehokkuuden parantamiseen on panostettava. Kehäradan rakentamista on tuettava, uusille asuinalueille järjestettävä liikennöinti jo ennen asuttamista ja otettava käyttöön ruuhkamaksut, jotka sekä rahoittaisivat joukkoliikennettä että vähentäisivät ruuhkia, mikä hyödyttäisi niin bussimatkustajia kuin autoilijoitakin.

Pääkaupunkiseutu on yhtenäinen kaupunkialue. Sitä tulisi kohdella sellaisena myös joukkoliikenteessä. Erillinen seutulippu on turha. Tarvitaan yksi ja yhteinen, nykyistä halvempi lippu koko pääkaupunkiseudulle. Toimiva joukkoliikenne tukee tiivistä, ilmastoystävällistä kaupunkirakennetta, jossa on tilaa myös viheralueille.

Joukkoliikenne kohtelee ihmisiä tasa-arvoisesti. Bussilla pääsee kouluun ja töihin, kauppaan ja harrasteisiin. Vantaalla on kova paine kasvaa oikeaksi kaupungiksi ja kansainväliseksi yrityskeskukseksi. Tämä voidaan tehdä ympäristön, yksilön ja yhteiskunnan ehdoilla - joukkoliikenteellä.

tunerHKL rules!Luonut: tunerMaanantai 29.09.2008 23:17

Piti mennä vauvauintiin kuten viikko sitten. Silloinhan oli autoton päivä ja mentiin lopulta omalla yksityisautollamme.

Rita otti opikseen ja lähti tällä kertaa jo naurettavan hyvissä ajoin. Oli pysäkillä 16:25 kun uinti alkaa 17:30. Itsehän menin pysäkille kohtuullisen hyvissä ajoin, eli 16:45. Matka kestää noin 25 minsaa eli jää reilusti aikaa siirtyä altaaseen.

Kuvasta voit päätellä meninkö uimaan. Spoilattakoot suoraan että menin Timon ja at:n kanssa Black Dooriin jumitettuani pysäkillä melkein 40min.

Olisin ehkä hyvällä onnella ehtinyt muutamaksi minuutiksi altaaseen jos bussi olisi tullut heti bd:hen poistumisen jälkeen. Tavallaan onni onnettomuudessa - altaalla oli KAKKAVAHINKO ja ehtivät olla siellä vain vartin.

...

Kotona olikin odottamassa lahja keittiön pöydällä, vinkku kylmässä ja salaatti valmiina. Vaimo on <3

Niin ja kiitos kaikille onnittelijoille! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »