IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
8.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 8 898 (1.7.2008 alkaen)
Koko
865 jäsentä
Tyttöjä: 781 (91 %)
Poikia: 84 (9 %)
Sijoitus koon mukaan: 642
Keski-ikä
32,8 vuotta
Otos: 518 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta

Jäsenet (865)

TinDe--lolsannaminneriiiclaraumarttiinaRrritsaaH^^\Annnkatärinappinja-niiittiEdNygmaäöööNoAirhelloTiiiuskaeeepu

rinzbitch[Ei aihetta]Luonut: rinzbitchTiistai 07.09.2010 00:04

minä: ketä mää huijaan, mää tahon seurustella!! Mää tahon naisen!! MÄÄ TAHON ETTÄ MUSTA TYKÄTÄÄN, naisianaisianaisia, mää diGGaan Q__Q

heta: joo.... *vuosisadan reeps*

kamala akka ko vaa nauraa mulle 8DD



>8DDD ja tätä jumputusta kuuluu 24/7 ja iyk tänää aamulla taksissa oli HIRVIKÄRPÄNE! olin ihan paineessa.... SE VARMAA ON MUN HIUKSISSA!!!!!!!!!!!!!!

GHIVegetarismiraivoLuonut: GHIPerjantai 13.08.2010 02:53

Mä voisin oikeasti ryhtyä vegeksi ellei se olis noin _vittumaista_.

En oikeestaan välitä punasesta lihasta tai kalasta ollenkaan, ainoastaan kanaa tulis ikävä. Kasvikset maistuu musta itteasiassa paremmilta kun lihatuotteet jos ne maustaa oikein. Ja kyllähän se fakta ois, että siillä pelastais yhden tai kaksi lehmän takapuolta varmalta kuolemalta.

Mutta ei elämä kun noi on vegaaniliiton sivuilla niin saatanallisen absoluuttisia ton "eläinperäisten tuotteiden" eliminoimisen kanssa, pää hajoaa! Minkä takia ne ei ota huomioon ihmisiä, jotka olis valmiita _rajottamaan_ lihansyöntiä, mutta esim edelleen haluaisi syödä kananmunia ja juustoa ja näin ees päin? Reseptejä löytyy vaan tolla ajatuksella että kaikki tai ei mitään. Pysyn mieluummin lihansyöjänä kun alan säätämään noin helvetisti!

Eniten ehkä vituttaa noiden antama mielikuva, että jos oot vegaani niin oot vitusti parempi kun sellainen, joka syö jotain eläinperäistä. Onhan se hienoa olla täyskasvis, mutta hei, jotain respectiä niillekkin jotka edes rajottaa!

Miksi vegetaristeilla ei ole omia sivuja???? Tai saatana sellasilla siirtymävaihetapauksilla, jotka haluaa syödä sitä saatanan kanaa vielä???!?!?

....joo. Ei mulla muuta.

ps. Hetkinen, onko semmonenkin vegeryhmä, jotka syö kanaa? HÄ :D

pps. Ja nyt tää soi mun päässä
"Etkö tajua että yritän vierottaa sinut noista rehuista?"

vvivika[Ei aihetta]Luonut: vvivikaTiistai 03.08.2010 03:24

anteeks mut nyt alko ärsyttään aika monet asiat niin puran mun ajatukset tänne :D

angstiset pikkuteinit
vittu nää -97 ja sitä nuoremmat jotka galleriaan kirjottaa kuinka ne itkee itsensä uneen, on vitun masentuneita ja haluu tehä itsemurhan. ja miks? huomiota kerätäkseen:
angstiTeininIHQkAveri: "ei vdu kultAh et ny oikeest mtn itsarii tee hei mää rAkastan suoo<3333"
angstiTeini: "no emmää ny sit rakAs<333"
pakko leikkii tollasilla asioilla ku on ihmisiä joilla on oikeesti asiat tosi huonosti? ja vielä galleriaan kirjottaa. huoh.

ne ihmiset ketkä allekirjottaa tän adressin
ei helvetti miten typeriä ihmisiä. mitä vitun väliä sillä vittu onko kiinnostunu vastakkaisest vai samast sukupuolest? ihmisiähä tässä kaikki ollaa saatana, eiks se oo se luonne mikä merkitsee eikä se mitä sil toisel on haaroje välis? : D
ja tässä lainaus jota en oo ite keksiny vaan kopioitu jostain:
"must se on nii säälittävä juttu että en oikee voi hyväksyä et mun kaveri tai läheinen vois olla homo tai lesbo, hyi vittu"
"eiks vois antaa niitten olla sellasia ku on?"
"ei kyl voi antaa, mun mielest ne jotka tekee tollasii nii heidät pitäis tappaa ehdottomasti"
aaaasdgfygh tollaset ihmiset nyt enemmän pitäis tappaa.
ja noi ihmiset tuolla vertaa homoseksuaalisuutta pedofiliaan, "yhtä lailla sekin on mielisairautta ja kiellettävä, miksei siis homotkin?", oh my god mikä vertaus?? pedofilia vahingoittaa sitä toista osapuolt, eikä ne molemmat haluu sitä, joten häh miten näitä voi edes verrata?

nää jotka sanoo et abortti pitäis kieltää
pitää nyt tästäki selittää, vaikka en mitenkää tähän aiheeseen ookkaa perehtyny :D joo, ymmärrän näiden ihmisten pointin, mutta järjentöntä alkaa tota kieltämään. jos on jotenkin vaikea elämäntilanne pitää lasta, niin eikö se ole sen lapsenkin kannalta monesti parempi vaihtoehto tehdä abortti? parempi lopettaa sen elämä sillon kun hädin tuskin tietää olemassaoloaan, kun antaa elää huonoissa oltavissa esim. vähävaraisen teiniäidin kanssa? tietenkin adoptoitavaksi antaminen on myös vaihtoehto, mutta siinäkin on omat ongelmansa, ja millaista olisi elää tietäen ettei kelvannut omalle äidilleen? myöskin jos on esimerkiksi tullut raiskatuksi on täysin ymmärrettävää olla haluamatta pitää lasta. ps. tämä linkki.

MUITA ASIOITA JOTKA ÄRSYTTÄÄ:
- 11-13 vuotiaat jotka heruttavat 'tissejään' galleriassa
- ..ja kommentoivat kavereiden herutuskuviin näi: "vtu mallih oikeestijj rajotas ny vähä tota kauneuttas rakss!!!<3333 omi huulee ja paljo txt mussu<3333", ja kuvaa on muokattu niin paljon että vähän vaikee siihen omistusta siihen huulee laittaa kun hädin tuskin näkee mis se on :D
- ...ja yrittävät näyttää ja olla mahdollisimman aikuisia.
- ...ja juovat ja polttavat jo tuossa iässä.
- ylipäätänsä kaikki ihmiset jotka polttavat ärsyttää.
- ne 11-12v jotka päivän yhdessäolon jälkeen laittavat ihkukultansa kuvan ihkupoksiinsa ja kirjottavat perään jotain kliseisiä mc manen sanotuksia plus jotain "rakastan sua iha vdusti yhes ain en vois elää ilma suah<3"
- nämä noin 14-16v teinit jotka menevät kihloihin parin kuukauden yhdessäolon jälkeen. joo, tänäänki törmäsin sellaseen. vois ottaa ton kihloihi menemisen vähän vakavammin?
- rasistiset ihmiset
- tuomitseminen ulkonäön perusteella

olen puhunut, kiitos.
jos luit loppuun asti, kommentoi ihmees, koska en usko että kukaan jaksaa :D

pjau[Ei aihetta]Luonut: pjauTiistai 03.08.2010 00:16

ei jumalauta,,,,,,,, pää hajoo tähän saatana!
jaksa enää tätä vitun_paskaa

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalTiistai 06.07.2010 07:53

VITTUSAATANA kaikki menee taas päi persettä.kävin tos puol 4 pakkaamaa,eli yli tunti sitte,ja joo,siin meni joku 10 min ku kaikki kamat oli valmiin.
MUT SIT SAATANA MIU MEIKKIVOIDE,JONKA OSTIN ABOUT _12 TUNTII SITTE,ON HÄVINNY PERKELE.
oon oottanu ko kuuta nousevaa vissii kaks kuukautta et saan oman meikkivoiteen(=et on rahaa ostaa)eikä tarvii käyttää sitä äitin,joka on miulle n.5 sävyy liia tummaa.
sit ostin meikkivoiteen,maybeline new yorkin dream matte moussen sävyn 30-sand ylihintaa(maksoin siitä 9,50€ oli mukamas alennuksessa) JA NYT SE ON JUMALAUTA HÄVINNY
oon kääntäny koko talon ympäri.tutkin koko vessan.tutkin koko keittiön.tutkin koko olkkarin.tutkin oman huoneeni noin 15 miljoonaa kertaa,ja PURIN kaikki tavarat mitä olin vaival asetellu matkalaukkuu.tutkin tyynyjen sisält ja sängyn alta.tutkin lipaston ja telkkarin alakaapin.mut ei.SE EI OO MISSÄÄ.
oon _oikeesti tutkinu iha jokapaikan mis se vois olla.ja semmosetkii mis se ei vois olla.
VITTU SAATANA.lähen sit riparille ja englantii kait ilman meikkivoidetta.vittu et vituttaa kyl nyt nii rankasti.
tupakka ois kova sana nyt.
ja nukkumine.


ps.vitutusta viel lisää se,et oon varmaa näil uusil hiuksil nuoremman näköne o_O hakiksen kusipäämyyjä,joka on ain enne antanu miu pelata,laitto miult tänää koneet kiinni,vitun mulkku.
tai sit se laitto siks koska miu takan oli vitummoine lauma jtn vissii -97

Lilbao175Luonut: LilbaoTiistai 25.05.2010 17:36

tyhmää, ihan syksy olo vaikka kesälomaan on vajaat 2 viikkoo :o mut villellä on erittäin söpö kuva tykkään namnam!<3 ninaki on ihQ<3

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalKeskiviikko 19.05.2010 00:25

mielenkiintone päivä toki..
syötii sit pimfan kaa kaks suklaalevyy kahteekymmenee minuuttii ku ootettii iidaa... D:
sit menin iidan kyyis keskustaa ja jotai siel zippailtii.
sit metsästin taas kissojen ja koirien kans tupakkaa koska se on lopussa mut ei kellää ollu myyä.
noh,eile sit joku ihana oli mahdollisesti pölliny miult purkkapussin jonka olin ostanu about 5 tuntii aikasemmi,ni ostin sit uuen ku aattelin et en saa sitä tupakkaa ostettuu.
heti ku pääsen kaupast ulos miul kysytää et haluunko ostaa tupakkaa?no siin vaihees _hieman_ vitutti koska olin just käyttäny viimoset rahat purkkaa-.-
lähen sit siin puol viis äitin kyyis kotii ja mentii vähä vaille viis vanhempainiltaa.siel ootti oikein ihana yllätys: sain kuulla et ens vuon mei luokka on viel enemmä perseestä ko nyt(se on aika saavutus jo) koska sinne tulee kaikki maholliset miu best friend for evaaahh joten oon sit taas koko ens vuoden iha syrjäytyny ja angstaan yksin jossai nurkassa koska mein luokkalaiset on nii perseetä.<3
ainii ja sit koulus julia syötti miulle janssonin kiusausta,ja oli ehkä nii lähel ettei lentäny laatta koska anjovis on nii oksettavan makusta.maistuu tyylii vielkii suus se :(

aika kiva avautumine taas ja tiiän ettei kukaa lue tätä koska ketää ei kiinnosta mut iha what ever :D
ps.teiniangstit taas<3

noneavoinyt vidduLuonut: noneaSunnuntai 02.05.2010 21:23

ANSUN SORMI JUST PARANTU HAKKARAISHAAVASTA NI KETÄ VIISAANA MENEEE RONKKIMAAN SITÄ KORKKIA TÄSSÄ JA SAA SAMANLAISEN HAAAVAN JA NÄILLÄ RÄKÄKIISKILLÄ EI EDES OLE LAASTAREITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FishiSensuroimatonta materiaaliaLuonut: FishiPerjantai 30.04.2010 15:02

Katottiin koulussa dokumenttielokuva (The Cove) delfiinien pyydystämisestä ja teurastamisesta. Tuli aivan mielettömän paha olo sekä fyysisesti että henkisesti. Tärisen. Päätin et mä en enää koskaan osta kalaa tai syö sitä kouluruokalassa. Kotona vaan jos on ihan pakko. Ja vegaaniksi ryhdyn heti kun pääsen pois kotoa. Delfinaaroita onneksi päätin jo ajat sitten alkaa boikotoimaan.

Sen jälkeen oli ruokailu (on itse asiassa meneillään nytkin, oon ATK-luokassa) ja voi luoja! Mun oli pakko lähteä siitä pöydästä, mä olin niin suunnattoman vihanen ja turhautunut. Ihmiset päivittelee sitä miten olikin hirveä leffa ja kamalaa että niille delfiineille voidaankin tehdä sillein - JA LAUTASELLA ON LIHAA. Lihapöyryköitä ja kalkkunanugettia, om om om nammmm! Ja mistähän se liha on saatu? Tehotuotantolaitoksista. Paikoista joissa eläimet elävät ahtaissa tiloissa, kaukana luonnollisesta ympäristöstään. Stressaantuneet eläimet nokkivat ja purevat toisiaan. Eläimet ovat sairaita ja ahdistuneita, kuolleet korjataan rutiininomaisesti pois lattioilta lojumasta. Eläimet jalostetaan ja syötetään niin lihaviksi, etteivät niiden jalat kunnolla kanna. Kun kärsimystä ja kitumista on tarpeeksi takana, ne lastataan teurastamolle vievään autoon kuin puupalikat: mitä sitten jos jalka vahingossa katkeaa tai siipi jää oven väliin, kohtahan ne kaikki kuolevat. Enkä minä edes tiedä mitä muuta ne eläimet joutuvat kärsimään, alkaa kuvottaa jo ensiriveillä niin, että lopetan lukemisen. En edes halua tietää.

Miten nämä ihmiset, jotka niin sympatoivat delfiinejen raakaa kohtaloa, KYKENEVÄT ohittamaan ihan täällä kotimaassa ja kaikkialla muulla tapahtuvan kidutuksen? "Mä en vois ryhtyä kasvissyöjäksi, liha on niin hyvää. Kyl mä sinänsä ymmärrän sen jutun, mut mä en pystyis luopuu lihasta." HAISTAKAA VITTU. Oikeasti. Mulla pettää argumentointikyvyt tässä kohtaa, mä oon vaan niin suuttunut etten pysty aatteleen mitään järjellä.

"Mitä tykkäsit tosta leffasta?"
"Oon onnellinen etten oo Japanissa." (Se dokumentti siis keskittyi Japaniin.)

VOI LUOJA! Onneksi ei meillä täällä! Onneksi kukaan suomalainen ei söisi delfiininlihaa! (mut delfinaariosta ei kyl pystyis luopumaan, on ne delfiinit niin söpöjä) On se kamalaa kun ihminen voikin olla niin tunteeton eläimiä kohtaan! ONHAN SE JNDKSHJDUSHD KAMALAA!

Mulla on huono omatunto, huono olo ja huono mieli. Mua ällöttää kaikki kananmunat, juustot pitsan päällä, kaikki maitolasilliset mitä jatkuvasti lappaan suuhuni. HYI H*LVETTI. Mua ällöttää kaikki se tuhoton määrä lihaa mitä ehdin syödä ennen kuin lopetin. Mua ällöttää, ällöttää, ällöttää. Itkettää.

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalTiistai 13.04.2010 19:15

Paljasta 5 eri ihmiselle asioita mita haluaisit sanoa heille
Mutta älä kerro keitä he ovat. Älä vastaa arvauksiin. Älä vaikka ne olisivatkin oikein.
1.mikä vitun ongelma siul on? valitat muille samoist asioist mitä teet ite jatkuvasti.siulla on kaikki olevinaa nii paskaa ja muil täydelline elämä.voisit vähä ajatella asioita enne ku sanot ja lopettaa ton itsesäälis kierimisen.jos kaveris muka feidas siut,siun ei tarvii mennä silti selittelee kaikille paskaa,ketää ei kiinnosta. oot säälittävä.
2.en tiiä mitä ajattelet miusta,mut mie tykkään siusta iha älyttömän paljo...haluisin vaa sanoo sen siulle,mut en tiiä mite ottaisit se asian.oot miulle oikeesti tosi hyvä kaveri,mut tykkään siusta enemmän ku kaverina.välil on tosi vaikee olla siun seurassas ja en tiiä mitä miun pitäs tehä.tykkään siusta<3
3.ootte iha vitun säälittävii.miks joku on oikeesti niin tyhmä et tekee tollasta?
4.välitän siusta,mut toisaalta miuta ei kiinnosta paskan vertaakaa mitä sie sanot miu elämästä tai tulevaisuuden suunnitelmista.siun kuuluis olla miulle tukena mut se näyttää olevan siulle ylivoimasen vaikeeta.
5.miuta ei vois vähempää kiinnosta se,et nauratte miulle,miun ajatuksille,miun vaatteille ja kaikelle muullekkii miun elämässä.käykää ostamas vaik tiimarist elämä<3