IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
12.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 3 391 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 10 (42 %)
Poikia: 14 (58 %)
Keski-ikä
37,2 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,0 vuotta
Ylläpitäjä
_jjjonna_
Valvojat
ItiksenOhjukset, timpu, Laajasalon_Nuta, Jakomäen_nuta, Kallahden_nuta, Merirastin_Nuta, kivikkonuta, Roihikan_nuta, helefee, Länsiluotsi, Vartiosaari, Malmin_nuta, Kompassi-info, Myllikän_nuta, _jjjonna_

Jäsenet (24)

Merirastin_NutaJakomäen_nutahebe__kivikkonutaKallahden_nutaFallkullatapanilan_nutaLaajasalon_NutaItiksenOhjuksetGloriaHelsinki_jjjonna_Pihliksen_nutaMalmin_nutatimpuVartiosaarihelefee
Beats & Sounds asettuu ensi lauantaina klo 18 alkaen uuden karhealle Arabian nuorisotalolle. Illan aikana katsastetaan jälleen tasokkaita hiphop ja r n´b lupauksia. Artistivieraana Oodin heittää Juju. Ota kutonen alle ja tule paikalle!

http://nuoriso.hel.fi/beatsandsounds
Miksi WooDoo-werstaalle työharjoitteluun?

WooDoolla sinulla on mahdollisuus oppia kädentaitoja aina voiveitsestä väliseinän rakentamiseen ja kaikkea tältä väliltä, kykyjesi ja toiveittesi mukaan. Paja järjestää myös erilasia vierailuita mm. oppilaitoksiin, työpaikoille sekä erilaisiin nuorten elämän kannalta hyödyllisiin paikkoihin. Pajalla saat apua mm. yhteishaussa, työpaikan hakemisessa yms. ja lisäksi autamme sinua löytämään mielekkään vaihtoehdon pajajakson jälkeen, oli se sitten opiskelupaikka, oppisopimuspaikka tai joku muu vaihtoehto.

Tarkat tiedot siitä mitä pajalla tehdään löytyy pajan omien kotisivujen kautta
http:// www.woodoo-werstas.fi

Kenelle työpajatoiminta on tarkoitettu, onko ikä- tai muita rajoituksia?
Pajatoimintaan voi hakeutua helsinkiläinen nuori, joka on ilmoittautunut työvoimatoimistoon työttömäksi työnhakijaksi. Pajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15–19-vuotiaille työttömille nuorille..
Nuori voi osallistua pajoilla työharjoitteluun, työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Alle 17 – vuotias voi päästä pajalle työkokeiluun.
WooDoo-werstaan pajajaksoilla järjestetään työharjoittelua puusepänalan, perusrakentamisen, korjausrakentamisen ja sisustusrakentamisen aloilla.

Miten pajalle ilmoittaudutaan
WooDoo-werstaalle voi ilmoittautua milloin vain, ryhmiä alkaa noin kuukauden välein. Lisäksi jo alkaneita ryhmiä täydennetään tilanteen ja kysynnän mukaan. Hakeminen tapahtuu nettilomakkeen kautta, joka löytyy tältä sivulta. Samalta sivulta löytyy tarkat hakuohjeet.

Tiedustelut työpaikkaneuvoja puh. (09) 310 71744, käytännössä on jatkuva haku, aina kannattaa soittaa ja kysyä. Työpaikkaneuvoja kertoo tarkemmin ja antaa tarvittaessa ohjeet, miten toimit.

Ajankohtaista
Rakennusalan ryhmä alkaa 2.11. Puualan ryhmiin on myös jatkuva haku.

WooDoo-werstas:

Hankasuontie 8, 00390 Helsinki
PL 3943, 00099 Helsingin kaupunki
Etsimme henkilöitä dokumenttielokuvaan joka kertoo internet-sukupolvesta. Jos olet iältäsi 14 - 20 v hae mukaan! Lähetä itsestäsi vapaamuotoinen lyhyt tai vähän pidempi luonnehdinta alla olevaan osoitteeseen. Saat olla pitkä tai pätkä, paksu tai ohut eikä hiustesi värilläkään ole väliä.

Hakemukset osoitteeseen: dokkari@dakar.fi

Jos sinulla on IRC-Galleria nimimerkki, laita se mukaan. Elokuvan tuottaa Dakar Oy. Yhteistyössä mukana Suomen Elokuvasäätiö ja YLE Yhteistuotannot.

Hakemuksien ja etsintöjen perusteella dokumenttiin valitaan 3-6 nuorta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin hakemuksiin. Haku on voimassa vuoden 2009 loppuun.

Lisätiedot IRC-Gallerian yhteisö: Dokumenttielokuva Internet sukupolvesta
Seuraava Beats & Sounds aluekatselmus käydään Kannelmäen nuorisotalolla 17.10. Tule paikalle katsastamaan uudet hiphop ja r n´b kyvyt. Illan artistivieraana räpäyttää Juno. Esiintymässä myös viime vuoden Beats & Sounds finalisti Flowtastic.

http://nuoriso.hel.fi/beatsandsounds
Ryhmä on tarkoitettu 16-20-vuotiaille nuorille jotka mahdollisesti kokevat masentuneisuutta, yksinäisyyttä, ahdistusta tai jännittämistä tai haluavat tulla luottamukselliseen ryhmään pohtimaan elämäntilanteeseen liittyviä asioita ja ajatuksia samanikäisten kanssa.


Tavoitteet:

· ehkäistä masennusta, ahdistuneisuutta, yksinäisyyttä
· vahvistaa itsetuntemusta ja elämänhallintaa
· käsitellä tunteita, löytää keinoja jaksamisen tukemiseen
· tukea elämänuskoa ja tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä
· selvittää jatkotuen tarve


Löydä oma tarinasi ryhmässä oman tarinan jakaminen muiden kanssa voi auttaa löytämään elämäntilanteeseen näkökulmia, vaihtoehtoja, voimavaroja, eväitä jatkoon. Käsiteltäviä teemoja valitaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Ryhmän koko: 8-10 henkilöä.

Ryhmä alkaa: 5.11.2009 ja kokoontuu torstaisin klo 18 - 20. yhteensä 10 kertaa. Ryhmä on osallistujille on maksuton.

Kurssille haetaan hakulomakkeella joka löytyy osoitteesta: http://www.mielenterveysseura.fi/files/119/Loyda_oma_tarinasi-kurssi.doc
Nuorisotiedotuskeskus Kompassi julkaisee Mistä apua! -oppaan. Palveluopas kokoaa yksiin kansiin tietoa helsinkiläisille nuorille tarkoitetuista hoito- ja palvelupaikoista, kuten auttavista puhelimista, tukikeskuksista, kriisipisteistä ja internetin vertaistuen foorumeista.

112-sivuisen Mistä apua! -oppaan saa maksutta Nuorisotiedotuskeskus Kompassista sekä nyt myös Nuorten toimintakeskus Hapesta. Palveluopas palvelee nuorten lisäksi heidän vanhempiaan ja nuorten kanssa työskenteleviä. Opas löytyy kokonaisuudessaan, myös sähköisenä lehtenä, Kompassin internetsivuilta osoitteesta http://www.kompassi.info/page.asp?_item_id=368

Kuvituksen toteutti 17-vuotias Kerttu Jaatinen.
- Lähdin tekemään värikästä ja
hyvännäköistä kuvitusta.
Haastavaa oli, miten vaikeita
aiheita voisi neutraalisti mutta
mielenkiintoisesti ilmaista
olematta liian hurja.
Tule saamaan esimakua Lokaviikoista Kampin kauppakeskuksen keskusaukiolle perjantaina 9.10.!

Lokaviikot on helsinkiläinen nuorisofestari, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä koululaisten syyslomaviikonaikana 14.-18.10.2009. Lokaviikot tarjoaa laajasti tekemistä, kokemista ja näkemistä eri kulttuurin aloilta. Eri puolilla kaupunkia pidetään työpajoja taiteen tekemisestä eläintenhoitoon, esityksiä, pelejä, Lan-tapahtumia, räppiä, kulissikierroksia teattereissa ja paljon muuta. Lokaviikot on suunnattu 13-25 -vuotiaille nuorille.

Kampin ennakkoinfossa mm. Mikael Gabriel, RudiRokin beatboxaus-työpaja, Kulttuurisesti kestävät kengät –työpajanäytös, Mr.KO, Noah Kin ja Aggressivos. Katso tarkempi ohjelma nuorisoasiainkeskuksen tai Lokaviikkojen nettisivustolta:

nuoriso.hel.fi

www.lokaviikot.fi
Yksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista nuorisotapahtumista, DanceAction, tulee jälleen. Satoja nuoria ja tuhatpäisen yleisön joka vuosi keräävä tanssitapahtuma valtaa Helsingin Kulttuuritalon lauantaina 14.11.

Lue lisää: http://nuoriso.hel.fi

_jjjonna_Tee itsestäsi juliste!Luonut: _jjjonna_Maanantai 05.10.2009 19:05

Tee itsestäsi juliste Helsingin Sanomien ja nuorisoasiainkeskuksen sivustolla. Valitse itsestäsi edustava, humoristinen, tyylikäs tai mikä vaan kuva, joka mielestäsi parhaiten julisteeseen sopii. Lataa kuva sivustolle ja valitse kuvaan sopiva otsikko. Tsekkaa millaisia julisteita tähän asti on tehty ja lisää omasikin galleriaan!

www.hs.fi/nuoriso
TOISEN ASTEEN KOULUTUKSEEN
Ammatilliseen ja lukiokoulutukseen yhteishaku 30.9-9.10.2009

Syksyn yhteishaku 30.9.- 9.10.2009. Syksyn yhteishaussa haetaan tammikuussa 2010 alkavaan koulutukseen.

Hakemuksen voi täyttää osoitteessa http://www.haenyt.fi


TULEVAISUUSTISKI, HELSINKI

Jäitkö ilman koulutuspaikkaa, haluatko selkeyttää tulevaisuudensuunnitelmia, haluatko tietoa eri ammateista ja koulutuksista?

Tulevaisuustiski on palvelu, joka on tarkoitettu peruskoulun samana vuonna päättäneille 15- 17-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole saaneet koulutuspaikkaa, tarvitsevat tukea opiskelupaikan löytämiseen ja tulevaisuudensuunnitelmien tekemiseen.

Ota yhteyttä työntekijöihimme, tulevaisuustiskillä palvelevat:

projektityöntekijä Krista Ihalainen, p. 040 334 6958, krista.ihalainen@hel.fi
projektityöntekijä Jarkko Laaksonen p. 040 334 7236, jarkko.laaksonen@hel.fi
tulevaisuustiskin palvelunumero on 050 402 5525


Syksyn yhteishaku

Ohessa kutsu syksyn yhteishakupäiville 1.10. - 9.10. Lasipalatsin Urabaariin. Muista ottaa mukaan peruskoulun päättötodistus.

Yhteishaun avoinna olevat koulutuspaikat löytyvät osoitteessa www.koulutusnetti.fi
Yhteishakun voi tehdä myös itsenäisesti osoitteessa www.haenyt.fi
Yhteishaku päättyy perjantaina 9.10. klo 16.15.